Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Kirkkohallituksen uudet yhteystiedot

Kirkkohallitus, Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto ovat muuttaneet uusiin tiloihin.

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki
Postiosoite:
Kirkkohallitus
00131 Helsinki

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Muutto ei vaikuta kirkkohallituksen Tampereen, Järvenpään ja Oulun toimipisteiden toimintoihin.

SAKASTIPALAT
Tunnustan, Herra, nöyrästi: Nyt outo olen aivan, ja ellet neuvo, Herrani, en osaa tietä taivaan. Jos minua et paimenna, niin eksyn kohta laumasta, kuin lammas eksyy korpeen. (Virsi 414)

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyvät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on 28.7. alkaen
PL 210 (Eteläranta 8)
00131 Helsinki

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti