Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Kirkon koulutuskalenteri 2017 on julkaistu

Kirkon koulutuskalenterista löytyy Kirkon koulutuskeskuksen ja muiden Kirkkohallituksen yksiköiden sekä hiippakuntien järjestämiä koulutuksia ja neuvottelupäiviä.

Kalenteriin on koottu myös kirkollisten järjestöjen sekä kouluttavien laitosten organisoimia koulutuksia. Kalenteri tarjoaa seurakunnille myös vinkkejä paikallisesti toteutettavista tilauskoulutuksista.

Ilmoittautuminen moniin vuoden 2017 koulutuksiin päättyy 31.10.2016.

Koulutuskalenteri 2017

Suuremman suojassa

Kirkon yhteisen vaikuttamisviestinnän teemana on ihmisarvo.

Suuremman suojassa -kampanjan seuraava panostuksen paikka on mikkelinpäivänä.

Suuremman suojassa -materiaalit seurakunnille
Suuremmansuojassa.fi

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisut

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisut