Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Evl.fi-sivusto on uudistunut

Evl.fi-palvelu uudistui 23.11.2016. Uusi sivusto löytyy tutusta osoitteesta evl.fi. Tässä vaiheessa uudistus koskee suomen- ja ruotsinkielisiä verkkosivuja. Englanninkielinen versio uudistetaan myöhemmin, siihen asti käytössä on vanha englanninkielinen sivusto. Myös selko- ja viittomakieliset sivut säilyvät entisellään.

Kaikki vanhat evl.fi -linkit johtavat nyt uuden evl.fi-palvelun etusivulle. Siksi linkit on syytä tarkistaa ja päivittää. Linkit seurakunnan sivuilla ja muissa nettipalveluissa kannattaa päivittää osoittamaan uuden evl.fi-palvelun vastaaville uusille sivuille.

Palautetta ja kysymyksiä sivustouudistuksesta voi lähettää kt@evl.fi.

Lue lisää Sakastin viestintäosiosta.

ILMOITTAUDU NEUVOTTELUPÄIVILLE

Suuremman suojassa

Kirkon yhteisen vaikuttamisviestinnän teemana on ihmisarvo.

Suuremman suojassa -kampanjan seuraava panostuksen paikka on mikkelinpäivänä.

Suuremman suojassa -materiaalit seurakunnille
Suuremmansuojassa.fi

Muista myös

Kirkon koulutuskalenteri 2017

Kirkon koulutuskalenterista löytyy muun muassa Kirkon koulutuskeskuksen ja muiden Kirkkohallituksen yksiköiden sekä hiippakuntien järjestämiä koulutuksia ja neuvottelupäiviä.

Koulutuskalenteri