Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Kirkolliskokouksen täysistunnot 2.–5.5. striimataan

Kirkolliskokous on koolla kevätistunnossaan Turussa 2.–5.5. Kokouksen asialistalla ovat mm. kirkkohallituksen ja hiippakuntien vuosikertomus 2016 sekä Kirkon keskus- ja eläkerahastojen tilinpäätökset. Kirkolliskokous keskustelee myös tulevaisuusvaliokunnan mietinnöstä sekä mm. saattohoitoa ja avioliittokäsityksen laajentamista koskevista edustaja-aloitteista.

Kokouksen työsuunnitelmaan voi tutustua kirkolliskokouksen Sakasti-sivuilla.

Kirkolliskokousta voi seurata Twitterissä hashtagilla #kirkolliskokous. Kirkolliskokouksen täysistunnot videostriimataan, ja ne ovat katsottavissa tällä Sakastin etusivulla.

Kirkko mukana Suomi 100 -hankkeissa

Kirkko on mukana Suomen itsenäisyyden juhlavuodessa osallistumalla Suomi 100 -hankkeisiin.

Lista hankkeista, joissa kirkko on mukana ja joihin seurakunnat voivat luontevasti osallistua

Muista myös

Kirkon koulutuskalenteri 2017

Kirkon koulutuskalenterista löytyy muun muassa Kirkon koulutuskeskuksen ja muiden Kirkkohallituksen yksiköiden sekä hiippakuntien järjestämiä koulutuksia ja neuvottelupäiviä.

Koulutuskalenteri