Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

KIRKONKELLON UUSIMMAT JUTUT

Kutsumus tienhaarassa

Eräs äiti suunnitteli eroavansa kirkosta ja tuli sitä varten kirkkoherranvirastoon. Häneltä kysyttiin, haluaisiko hän keskustella papin kans ...

Luterilaisuuden kartta muuttuu

JATKOKERTOMUS

Minkä tyyppisiä muita tilaisuuksia seurakunnassa on järjestetty?

Kirkon jäsenyydestä uutta analyysia

Miten usko ja kirkon jäsenyys näkyvät suomalaisten arjessa tai internetissä? Onko kirkkoon sitoutumisessa alueellisia eroja?

Lue kirkon tutkimuskeskuksen tuore verkkojulkaisu Leikkauspintoja kirkon jäsenyyteen.

Sakastipalat
Pääsiäisen kirkas aamu koittaa, väistyy yön ja pimeyden valta. Taivaan enkeli on viestin tuonut: Kristus on ylösnoussut!

Materiaalia paastonaikaan ja pääsiäiseen

Rukouksia ja muita tekstejä Jumalanpalvelus ja musiikki -osiossa.

Ekopaasto kannustaa ympäristön huomioimiseen. Viikon ekoteko -videoita ja paastotietoa ekopaasto.fi-sivuilla.

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti

Satamakatu 11, PL 185 00161 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle