Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallitus muuttaa uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa. Kirkkohallituksen kanssa yhteisiin tiloihin muuttavat myös Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto.

Muuttoviikolla asiointi on rajoitettua

Muutto vaikuttaa kirkkohallituksen asiakaspalveluun viikolla 30. Toimitiloissa asiointi ei ole mahdollista 21.-25.7., ja postin kulku katkeaa tuoksi ajaksi. Posti toimitetaan viikon 31 alusta alkaen uuteen osoitteeseen.

Puhelinvaihde ja mediapalvelu toimivat rajoitetusti muuton aikana.

Kirkkohallituksen yhteystiedot 28.7. alkaen

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki
Postiosoite:
Kirkkohallitus
00131 Helsinki

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Muutto ei vaikuta kirkkohallituksen Tampereen, Järvenpään ja Oulun toimipisteiden toimintoihin.

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyvät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on 28.7. alkaen
PL 210 (Eteläranta 8)
00131 Helsinki

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti