Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Maailman rauhanviikko - rukous rauhan puolesta

Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) viettää 21.–27.9.2014 vuosittaista maailman rauhanviikkoa Israelin ja Palestiinan puolesta (World Week for Peace in Palestine and Israel).

Palestiinan ja Israelin ekumeeninen foorumi on laatinut rauhanrukouksen, Jerusalemin rukouksen, käytettäväksi viikon yhteydessä. Suomen Lähetysseura, Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto ovat lähettäneet kirkkoherroille vetoomuksen, jossa toivovat, että seurakunnissa rukoiltaisiin tämän viikon aikana rauhan puolesta.

Lähi-itä oli esillä myös piispojen kannanotossa Lappeenrannassa 9.–10.9. Piispat kehottivat seurakuntia ja yksittäisiä kristittyjä rukoilemaan rauhan, rauhantekijöiden ja väkivallan uhrien puolesta sekä väkivallan tekijöiden ja heidän mielenmuutoksensa puolesta.

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyivät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on
PL 210 (Eteläranta 8)

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti