Kirkko on viestintäyhteisö

virsinumeroita

Kirkon tehtävän voi sanoittaa monella tavalla, mutta aina sen ytimessä on viestintä: ilosanoman välittäminen, ihmisten puhutteleminen ja yhteisön rakentaminen.

Näiltä sivuilta löydät tukea viestintätyöhön.

Tilaa Tapuli!

Kirkon tiedotuskeskuksen uutiskirje Tapuli kokoaa noin kerran kuussa yhteen ajankohtaisia asioita kirkon viestinnän kentältä ja Kirkon tiedotuskeskuksen työstä. Tilaa Tapuli sähköpostiisi! Jakelulistaa ylläpitää Heljä Saarela.

Kirkon viestijät Facebookissa

Kirkon viestijät -Facebookryhmä on ideoiden ja tiedon jakamisen paikka kaikille kirkon viestinnän parissa työskenteleville. Liity!

Kirkon tiedotus Twitterissä

Kirkko Twitterissä: @kirkko_evl