Yhteys toiseen ihmiseen

Kontakt med en annan människa
  • Tekijä(t): Gävert Titi, Haataja Tuula, Häkkinen Kati, Narvila Raija, Ristonmaa Jaana
  • Kustantaja: Kirkkohallitus, Diakonia ja sielunhoito
  • Julkaisuvuosi: 2014
  • Sivumäärä: 121
  • Kieli: suomi
  • Kieli: ruotsi
  • ISBN ISBN 978-951-789-473-9
  • ISBN (Pdf) 978-951-789-474-6
  • ISBN (Epub) 978-951-
  • ISSN 2341-9393
  • Julkaisusarja
    Suomen ev.-lut. kirkon julkaisuja, Kirkko ja toiminta, 15
  • Esittely
    Suomen ensimmäinen auttava puhelin, kirkon Palveleva puhelin täyttää 50 vuotta syksyllä 2014. Osana merkkivuotta julkaistaan tämä juhlakirja. Kirjan nimi Yhteys toiseen ihmiseen – Kontakt me en annan människa on Palvelevan puhelimen tunnuslause vuodesta 2007 alkaen. Juhlakirja koostuu rovasti Helena Ojanperä- Samulinin laatimasta Palvelevan puhelimen historiikista, VTT Maj Tuomelan laatimasta Samtalstjänstin historiikista, sekä juhlavuoden teemoista, yksinäisyys, kärsimys ja toivo, ja puhelinauttamisen perusteista pyydetyistä asiantuntijakirjoituksista. Esipuheen on kirjoittanut piispa Kaarlo Kalliala. Muut kirjoittajat ovat VTT Kaisa Ketokivi, rovasti Raili Heikinheimo, TT Henrietta Grönlund, LKT Marja-Liisa Honkasalo ja TT Jussi Koivisto. Toivomme kirjan palvelevan laajalti kirkon puhelin- ja verkkoauttamisesta kiinnostuneita. Ennen kaikkea toivomme, että kirjasta on hyötyä ja iloa päivystystyöhön.
Ko. kirjan kansikuva

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute