Tjäna Herren med glädje

• Julkaisuvuosi: 2012
  • Sivumäärä: 147
  • Kieli: ruotsi
  • ISBN 978-951-789-383-1 (hft.) 978-951-789-384-8 (PDF)
  • ISSN 1798-7903
  • Julkaisusarja
    Publikationer från Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland, 1
  • Aiheluokat
    jumalanpalveluselämä
  • Esittely
    Är det möjligt att skapa en djupare förståelse för högmässan? Hur kan man i församlingen tillsammans planera högmässan så att den blir rik och omväxlande? Gudstjänsten är kärnan i kyrkans andliga liv, och den bygger på Guds ord och församlingens gemensamma bön. Gudstjänsten är som bäst både festlig och enkel - rik och okonstlad och ger utrymme för andakt och kravlös samvaro. Handledning för högmässan ger anvisningar för hur handboken kan tillämpas för att stöda församlingarnas andliga liv i Borgå stift. Den vill inspirera anställda och lekmän att tillsammans planera och fira gudstjänst inför Guds ansikte med beaktande av de möjligheter och alternativ som handboken ger. Andra förnyade upplagan 2012.
  • Hinta: 15 euroa
Ko. kirjan kansikuva