Palvelkaa Herraa iloiten

• Julkaisusarja
    Kirkkohallituksen julkaisuja, 9
  • Aiheluokat
    jumalanpalveluselämä, koulutus, musiikkitoiminta, seurakuntatyön kehittäminen, usko ja oppi
  • Esittely
    Miten ymmärtää jumalanpalvelus syvemmin? Miten suunnitella yhdessä? Miten toteuttaa messu rikkaasti ja vaihtelevasti? Opas antaa ohjeita käsikirjan soveltamiseen ja tukee seurakunnan hengellistä elämää. Se tahtoo kannustaa seurakuntalaisia ja työntekijöitä yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Jumalanpalveluksesta tulee rikas, kun suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään rohkeasti käsikirjan sisältämiä mahdollisuuksia ja seurakuntalaisten erilaisia lahjoja. Hinta 13 €/kpl, 5 kpl/50 €.
  • Hinta: 13 euroa
Ko. kirjan kansikuva