Näkökulmia ihmisoikeuksiin

• Aiheluokat
    yhteiskuntatyö
  • Esittely
    Kirja avaa lukijalle ihmisoikeuksia historian, yhteiskunnan ja kristinuskon näkökulmasta. Monissa kohdissa kristinuskoa katsotaan erityisesti Suomen evankelisluterilaisen kirkon (jatkossa: kirkko) perspektiivistä. Tarkoituksena on kuvata erityisesti suomalaisessa yhteiskunnassa ja kirkossa tällä hetkellä käytävää keskustelua ihmisoikeuksista, ajankohtaisista kysymyksistä ja haasteista – globaalia todellisuutta unohtamatta. Kirja on onnistunut tehtävässään, jos lukijalle jää vaivaantunut olo: emme ole vielä perillä, vaan haasteellisen tilanteen edessä.
  • Hinta: 14,90 euroa

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute