A Great Miracle

• ISBN (Pdf) 978-951-789-614-6
  • ISSN 2341-9393
  • Julkaisusarja
    Publications of the Evangelical Lutheran Church of Finland, The Church and Action, 73
  • Aiheluokat
    Recommendations, instructions and guidelines
  • Esittely
    This confirmation preparation plan shows Christian understanding of the whole human individual and takes a comprehensive view of how we learn. Views on human life, faith and prayer are seen as a connected whole in the Christian life. The plan gives greater emphasis to spirituality in confirmation preparation. In particular, it focuses more on the Eucharist, which helps to get young people involved in their spiritual well-being by encouraging them to attend Communion regularly. The participation of confirmands in the life of the parish is developed on the basis of experience, with more effort being made to show young people the parish as a spiritual community and the various meanings of membership of the church.
  • Hinta: 0 euroa

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute