Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Tutustu ja vaikuta kirkon tulevaisuuteen

tulevaisuusselonteko"Tulevaisuus on kiehtova ja salattu" - Tuore selonteko Kirkkona monikulttuurisessa yhteiskunnassa luotaa kirkon toimintaympäristöä ja tulevaisuudennäkymiä, ja se on tarkoitettu seurakuntien strategiatyön tueksi.

Kirkon tulevaisuutta tehdään lähiviikkoina myös seurakuntavaaleissa.

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyivät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on
PL 210 (Eteläranta 8)

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti