Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Hyvän tekemisen tuntia vietetään lähimmäisen päivänä 30.8. klo 12-13

Vuosittaista lähimmäisen päivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 30. elokuuta. Samana päivänä järjestetään myös Hyvän tekemisen tunti kello 12–13.

Hyvän tekemisen tunnissa tärkeintä on halu tehdä hyvää, kertoa siitä ja haastaa muita mukaan, sillä hyvä synnyttää lisää hyvää. Hyvän tekemistä voi jakaa tempauksen Facebook-sivuilla tai Twitterissä (#hyväntekemisentunti) .

SAKASTIPALAT
Jos nykyisyyteen ihastun tai jos sen tuskaan näännyn, niin kutsuusi taas havahdun, taas askeliisi käännyn. Vain sinä kestävyyden suot. Jos yönkin halki käytät, päämäärän näytät. (Virsi 346)

Kirkon koulutuskalenteri 2016

Kalenterista löytyvät niin hiippakunnalliset kuin valtakunnalliset koulutukset.

Uutuutena järjestelmässä on mahdollista selata erikseen verkkokoulutuksena järjestettäviä opintoja.

Kirkon koulutuskalenteri 2016

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisut

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisut