Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Ehdokasnumerot vaalijärjestelmään tällä viikolla!

Seurakuntien tulee täyttää vaalien laskentajärjestelmään listojen ja ehdokkaiden numerot 1.-3.10.

Aikataulussa pysyminen on erittäin tärkeää. Tietojen tulee olla jokaiselta seurakunnalta järjestelmässä viimeistään 3.10. kello 16, minkä jälkeen ne siirtyvät eteenpäin vaalikoneeseen, vaalipostitukseen ja seurakuntavaalit.fi-sivustolle.

Ohjeet numeroiden syöttämiseen ovat vaalien intranet-sivuilla.

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyivät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on
PL 210 (Eteläranta 8)

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti