Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Ystävyysseurakunta Virossa tai Latviassa? Seurakuntia kannustetaan liputukseen

Seurakuntia kannustetaan osallistumaan Viron ja Latvian itsenäisyyspäivien liputukseen Suomessa. Erityisesti niitä seurakuntia, joilla on virolainen tai latvialainen ystävyysseurakunta, pyydetään kiinnittämään huomiota asiaan ja tarjoamaan juttua paikallislehteen ystävyysseurakuntatoiminnasta liputus- tai sen jälkeisellä viikolla.

Viron kansallispäivä on 24.2.2018 ja Latvian kansallispäivä 18.11.2018.

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018. Vaalien ennakkoäänestys on 6.-10.11.

Vaalien ilme on julkaistu.

#minunkirkkoni

Ohjeita seurakuntavaalien toimittamiseen seurakuntien työntekijöille

Muista myös

Kirkon erityiskoulutukset 2018

Työyhteisöissä on juuri nyt ajankohtaista koulutussuunnittelu ja koulutuksiin ilmoittautuminen.  Huomaa uudet erityiskoulutusten kuvaukset ja moduulitarjonta, joissa painottuu työn kehittäminen ja uuteen suuntautuminen ammattikuntarajoja ylittäen.

Tutustu koulutuksiin!