Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Rippikoulut käynnissä

Ripari.fi-logo, webKesän riparikausi on pyörähtänyt käyntiin. Riparien yhteinen uusi ilme ja aineistoa hyvän rippikoulun toteuttamiseen Sakastin rippikoulu-sivuilla. Ripari.fi-sivusto aukeaa syksyn kynnyksellä.

SAKASTIPALAT
Ei niin vuorta korkeata, pohjatonta syvyyttä, sadetta niin siunaavata, paistetta niin lämminta, että Herran armoa voisi niihin verrata. (Virsi 269)

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyvät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on 28.7. alkaen
PL 210 (Eteläranta 8)

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti

Satamakatu 11, PL 185 00161 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle