Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Koulutuskalenteri 2015

Kirkon koulutuskeskuksen kokoama henkilöstökoulutuskalenteri on julkaistu vuodelle 2015.

Uusi henkilöstökoulutuskalenteri sisältää Kirkon koulutuskeskuksen ja Kirkkohallituksen muiden yksiköiden sekä hiippakuntien koulutustarjonnan vuodelle 2015. Kalenterista löytyy myös oppilaitosten ja järjestöjen järjestämät koulutukset, jotka on hyväksytty osaksi kirkon henkilöstökoulutustarjontaa.

Kirkon henkilöstökoulutustarjonta 2015

Kirkkohallitus muuttaa

Kirkkohallituksen Helsingin toiminnot siirtyvät uusiin toimitiloihin heinäkuun lopussa.

Uusi osoite on 28.7. alkaen
PL 210 (Eteläranta 8)

Muista myös

Kirkkohallituksen julkaisumyynti

Tilaa työhösi uusia ideoita ja taustatietoa - tutustu Kirkkohallituksen julkaisuihin.

Painotamme paperittomuutta: yhä suurempi osuus julkaisuista on saatavilla sähköisinä versioina.

Julkaisumyynti