Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

AJANKOHTAISTA

Ota Suomi 100 -tunnus käyttöön itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelusten materiaaleihin

Seurakunnilla on mahdollisuus käyttää Suomi 100 -tunnusta itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelusten etukäteismainonnassa sekä käsiohjelmissa. Suomi 100 -tunnus saa myös muutoin harkinnan mukaan olla näkyvillä itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksessa. Tunnusta käytetään graafisen ohjeen mukaisesti.

Huomaathan, että Suomi 100 -tunnus

• on väriltään sininen. Tummalla pohjalla käytetään valkoista versiota.
  • esiintyy aina erillään muista tunnuksista.

Tunnusoriginaalit voi ladata omalle työasemalle seuraavien linkkien takaa:

Aineistolinkki: Suomi 100 -tunnus RGB

Aineistolinkki: Suomi 100 -tunnus CMYK

Aineistolinkki: Suomi 100 -tunnus PMS

Kirkko mukana Suomi 100 -hankkeissa

Kirkko on mukana Suomen itsenäisyyden juhlavuodessa osallistumalla Suomi 100 -hankkeisiin.

Lista hankkeista, joissa kirkko on mukana ja joihin seurakunnat voivat luontevasti osallistua

Muista myös

Kirkon erityiskoulutukset 2018

Työyhteisöissä on juuri nyt ajankohtaista koulutussuunnittelu ja koulutuksiin ilmoittautuminen.  Huomaa uudet erityiskoulutusten kuvaukset ja moduulitarjonta, joissa painottuu työn kehittäminen ja uuteen suuntautuminen ammattikuntarajoja ylittäen.

Tutustu koulutuksiin!