Lapuan hiippakunnan viestintäpäivä

Tehtäväalue: viestintä
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, viestintätehtävissä toimivat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Lapuan hiippakunta
Aika ja paikka:17.5.2018, Haapaniemen hiippakuntakartano, Kuortane
Ilmoittautuminen: 03.05.2018 mennessä Peruutukset: lapua.tuomiokapituli-at-evl.fi www.lapuanhiippakunta.fi/fi/ilmoittautumislomake/
Osallistumismaksu:60 €
Täysihoito:0
Muut kustannukset: Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Ilmoittautumisajan päätyttyä tehdyistä ilmoittautumisista perittävä maksu on korotettu (20 €). Peruutukset koulutuksiin ja verkostotapaamisiin osoitteella: lapua.tuomiokapituli@evl.fi Peruminen on maksuton ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen (tavallisesti viikko ennen koulutuksen alkua), hiippakunta perii peruutusmaksuna koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Hiippakunta perii peruutuksesta aiheutuneet kustannukset myös maksuttomista koulutuksista, mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli peruutusehdot poikkeavat tästä, siitä mainitaan erikseen. (Voimassa 2/2018 lukien)
Tiedustelut: hiippakuntapastori, vt. Jaakko Antila, jaakko.antila-at-evl.fi, 040-7773210, http://www.lapuanhiippakunta.fi/
Linkki kotisivuille:www.lapuanhiippakunta.fi/
Linkki aineistoon:www.lapuanhiippakunta.fi/fi/hiippakuntakartano/