Opiskeljoiden KiTOS -seminaari

Tehtäväalue: orientaatio ja perehdyttäminen, muu koulutus
Kohderyhmä: opiskelijat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Mikkelin hiippakunta
Aika ja paikka:24.-25.4.2017 Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharju
Ilmoittautuminen: 10.04.2017 mennessä

Osallistumismaksu:0
Täysihoito:0
Tiedustelut: Päivi Erkkilä , paivi.erkkila-at-evl.fi, 050 530 5310, http://www.kitos.fi
Lisätietoja:Kutsumme Sinua ja kaikkia Mikkelin hiippakunnassa harjoitelleita KiTOS-seminaariin (Kirkon Työhön Opiskelevien seminaari). KiTOS-seminaarit ovat hiippakuntien järjestämiä tapahtumia opiskelijoille, jotka opiskelevat ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa kirkon tehtävään kelpoistavaa tutkintoa. KiTOS-seminaariin osallistuminen on tarkoitettu siinä vaiheessa, jolloin opinnot ovat edenneet seurakuntaharjoitteluun / työssäoppimisjaksoon. Seminaarien sisällöt liittyvät mm. kirkkoon ja hengelliseen työhön, työelämään ja sen muutoksiin sekä kirkon työhön hakeutumiseen. Katso tarkemmin www.kitos.fi -sivuilta. KiTOS-seminaarien osallistujat ovat kirkkoa mahdollisena työpaikkanaan pohtivia opiskelijoita eri koulutusaloilta eli kirkkomuusikot: musiikin kandidaatit, musiikin maisterit tai muusikot (AMK); sairaanhoitaja (AMK) – diakonissat; sosionomi (AMK) – diakonit; sosionomi (AMK) - kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajat; sosionomi (AMK) - kirkon nuorisotyönohjaajat; yhteisöpedagogit (AMK) – kirkon nuorisotyönohjaajat sekä teologit. Seminaari on opiskelijalle maksuton. Osallistumisesta annetaan todistus. Seminaariin voi osallistua myös myöhemmin opiskeluaikana, mikäli seurakuntaharjoittelun yhteydessä ei ole päässyt seminaariin. Päivään osallistuu opiskelijoiden lisäksi seurakuntien työntekijöitä ja harjoittelunohjaajia sekä tuomiokapitulin henkilökuntaa. Mainitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä tutkinto, jota opiskelet.
Linkki kotisivuille:www.mikkelinhiippakunta.evl.fi
Linkki aineistoon: