Espoon ja Helsingin hiippakuntien varhaiskasvatuksen ja perhetyöntekijöiden koulutuspäivä

(0,25 op)

Suosittu lauantaipäivän koulutus tarjoaa ajankohtaista tietoa, käytännön työvälineitä ja tilaa ammatilliselle kohtaamiselle. Yhteinen työskentely ja pienryhmät luovat näkökulmia teemaan: Pidä huolta! Suomalainen perhe muutoksessa.
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus, perhetyö ja -toiminta
Kohderyhmä: lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Helsingin hiippakunta, Espoon hiippakunta
Aika ja paikka:20.1. Seurakuntaopisto, Järvenpää
Ilmoittautuminen: 05.01.2018 mennessä www.seurakuntaopisto.fi/agricola/
Osaamistavoitteet:Osallistuja tuntee lapsen ja perheen hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä sekä tapoja huomioida heidän moninaiset tarpeensa työssään.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:80 €
Täysihoito:-
Kustannusten lisätiedot:Osallistumismaksu sisältää ohjemaan merkityt ateriat.
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, Seurakuntaopisto ja Johanna Heikkinen, Nuori kirkko, kaisa.aitlahti-at-seurakuntaopisto.fi ja johanna.heikkinen-at-nuorikirkko.fi, http://www.seurakuntaopisto.fi/agricola/
Lisätietoja:Koulutuspäivän sisältöjä ovat: huolenpidon ulottuvuuksia vauvan, leikki-ikäisen lapsen, perheen ja työntekijän hyvinvoinnin näkökulmasta, kristityn vastuu lähimmäisistä, jakaminen osana varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa, huolenpidon messu. Huolenpidon teemaan johdattaa lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila. Osa ohjelmasta toteutuu pienryhmissä.
Toteuttaja:Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppanit:Nuori kirkko ry, Helsingin hiippakunta, Espoon hippakunta