Just Festival -opintomatka Edinburghiin, PERUTTU!

(0,5 op)

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle! Tämä festivaali on paikallisten kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen koordinoima huikea kaupunkifestivaali, jossa on tarjolla työpajoja, ajatushautomoita, draamakokonaisuuksia, musiikkielämyksiä ja ennen kaikkea pohdintaa uskonnoista, arvoista ja moraalista. Matkan aikana vieraillaan paikallisseurakunnissa ja perehdytään yhteisölliseen jumalanpalveluselämään.
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, jumalanpalveluselämä ja julistus, kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys, kasvatus, kestävä kehitys ja ympäristö, seurakuntien musiikkitoiminta, spiritualiteetti, vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Espoon hiippakunta
Aika ja paikka:15.-19.8.2018, Edinburgh
Ilmoittautuminen: Sähköinen ilmoittautuminen Hakeudu koulutukseen -linkistä. 31.10.2017 mennessä

Osaamistavoitteet:Osallistuja: -osaa käydä uskontodialogia -tuntee uskonnollisten yhteisöjen ympäristö- ja ihmisoikeusajattelua ja -osaa soveltaa työhön kokemustaan yhteisöllisestä jumalanpalveluselämästä.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:850
Täysihoito:0
Kustannusten lisätiedot:Osallistumismaksu sisältää lennot, majoituksen kahden hengen huoneessa ja kaksi yhteistä lounasta, hinta on alustava arvio!
Tiedustelut: Anssi Almgren, anssi.almgren-at-evl.fi;
Lisätietoja:Kulttuuripainotteinen opintomatka suuntautuu ystävyyshiippakuntaamme Edinburghiin, missä järjestetään JUST-FESTIVAL. Tämä festivaali on paikallisten kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen koordinoima huikea kaupunkifestivaali, jossa on tarjolla työpajoja, ajatushautomoita, draamakokonaisuuksia, musiikkielämyksiä ja ennen kaikkea pohdintaa uskonnoista, arvoista ja moraalista. Jos olet kiinnostunut uskontojen ja katsomusten kohtaamisesta, oikeudenmukaisuuskysymyksistä, vuorovaikutuksesta moniarvoisessa ympäristössä sekä yhteisöllisestä jumalanpalveluksesta niin tämä reissu kannattaa merkitä kalenteriin jo hyvissä ajoin. Matkalle mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Linkki aineistoon:just-festival.org/
Toteuttaja:Espoon hiippakunta