Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä, Espoon hpk

(0 op)

Ajankohtaispäivästä saa tietoa Kirkon Ulkomaanavusta sekä kansainvälisen diakonian sisältöjä ja valmiita toimintamalleja ja materiaaleja käytettäväksi seurakunnassa.
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat, viestintätehtävissä toimivat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Espoon hiippakunta
Aika ja paikka:10.4.2018 klo 9-13 Tapiolan seurakunta, Kirkkopolku 6, Espoo
Ilmoittautuminen: 02.04.2018 mennessä www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/ajankohtaispaivat/
Osaamistavoitteet:Osallistuja tuntee Kirkon Ulkomaanavun toimintaa maailmalla ja Suomessa sekä osaa käyttää Ulkomaanavun materiaaleja seurakunnan kansainvälisessä diakoniassa.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:
Täysihoito:
Muut kustannukset:matkakulut
Kustannusten lisätiedot:Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa osallistujille tilaisuuteen kuuluvan aamiaisbrunssin.
Tiedustelut: Nina Silander, nina.silander-at-kirkonulkomaanapu.fi, 0400 801420, http://https://www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/ajankohtaispaivat/
Lisätietoja:Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa eri hiippakunnissa. Ajankohtaispäivät on suunnattu Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille. Espoon hpk:n koulutus toteutetaan aamiaisbrunssina ja sitä seuraavana koulutuksena. Voit osallistua siihen koulutukseen, jonka paikka ja aika sopii sinulle parhaiten. Ajankohtaispäivän ohjelma lähetetään sähköpostilla järjestävän hiippakunnan seurakuntiin sekä yhteyshenkilöille. Ohjelmat löytyvät myös Kirkon Ulkomaanavun verkkosivuilta noin kuukausi ennen koulutuspäivää. Kirkon henkilöstö voi tulla koulutukseen yhdessä seurakunnan vapaaehtoisten vastuunkantajien kanssa ja näin laajentaa seurakuntalaisten osallisuutta kansainvälisen diakonian toteuttajina.
Linkki kotisivuille:
Linkki aineistoon: