Explore Namibia -opintomatka

(1 op)

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle! Henkeäsalpaavat maisemat, kirkollisen elämän rytmit ja namibialaisten ystävällisyys tarjoavat kokemuksen, josta riittää jaettavaa myös matkan jälkeen. Matkalla perehdytään namibialaiseen kulttuuriin ja paikallisseurakuntien elämään, tutustutaan diakoniseen yhteisöhankkeeseen, seurakuntien yhteisölliseen jumalanpalveluselämään ja ympäristöteologiaan.
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, jumalanpalveluselämä ja julistus, kansainvälinen ja monikulttuurinen työ sekä lähetys, kestävä kehitys ja ympäristö, Raamatun tulkinta ja käyttö, spiritualiteetti
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Espoon hiippakunta
Aika ja paikka:10.-22.8.2018, Namibia
Ilmoittautuminen: Sähköinen ilmoittautuminen Hakeudu koulutukseen -linkistä. 31.10.2017 mennessä

Osaamistavoitteet:Osallistuja osaa hyödyntää tietojaan ja kokemustaan yhteisökeskeisen seurakuntaelämän rakentamisessa paikallisseurakunnassa.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:2900
Täysihoito:0
Kustannusten lisätiedot:Matkan hinta tarkentuu vielä osallistujamäärän mukaan, osallistumismaksu on vasta hinta-arvio.
Tiedustelut: Anssi Almgren, anssi.almgren-at-evl.fi
Lisätietoja:Espoon hiippakunta ja Suomen Pipliaseura järjestävät opintomatkan, jossa tutustutaan Namibian evankelis-luterilaisen kirkon elämään, uuteen raamatunkäännöstyöhön, yhteisöhankkeeseen Katuturan alueella Windhoekissa ja ympäristöteologiaan Etoshan luonnonpuistossa. Historia kulkee mukana, mutta opintomatkan painopiste on tämän päivän Namibiassa ja vastavuoroisessa oppimisessa. Opintomatkaa rytmittävät työpajat, yhteiset illanvietot ja rukouselämä. Matkan yhteistyökumppanina on Koonono-matkat ja alustava hinta-arvio on 2900 euroa.
Toteuttaja:Espoon hiippakunta
Yhteistyökumppanit:Suomen Pipliaseura