Suvilaiva laululaineilla

(0,25 op)

Suvilaiva starttaa kolmannen kerran Turusta vuorokauden mittaiselle matkalleen. Tervetuloa mukaan pyhäkouluileva ja laulava seurakunta! Nyt olemme rauhallisilla vesillä iloisesti pulputellen. Suvilaiva on kiva tapa viettää kesäinen vuorokausi yhdessä mukavien kavereiden kanssa laulaen, liikkuen, sirkusta tehden, uusia pyhäkoulumuotoja maistellen.
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus, seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit, lastenohjaajat, muut, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka:5. - 6.6. Viking Grace -laiva Turusta klo 20.55; vuorokauden mittainen risteily. Ohjelmaan ei kuulu laivasta poistumista Tukholmassa.
Ilmoittautuminen: 19.03.2018 mennessä www.webropolsurveys.com/S/79E044E30F3344AB.par
Osaamistavoitteet:Osallistuja osaa ohjata rauha-teemaan liittyvää taidetoimintaa.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:* 6–11-vuotiaat 104,50 e * 12–17-vuotiaat 114,00 e * Aikuiset 151,50 e * Alle 6-vuotiaat 7 e (maksavan aikuisen seurassa)
Täysihoito:Hinnat sisältävät ohjelman, hytin (neljän hengen B-luokan hytti) ja ohjelmassa mainitut ateriat.
Kustannusten lisätiedot:Suomen Pyhäkoulun Ystävät -SPY ry:n jäsenillä on mahdollisuus hakea pyhäkouluryhmäläisilleen avustusta Suvilaivalle osallistumiseen.
Tiedustelut: Anita Ahtiainen Mari Torri-Tuominen, anita.ahtiainen-at-nuorikirkko.fi mari.torri-tuominen-at-nuorikirkko.fi
Lisätietoja:Ohjelmassa on konsertteja, liikkumista ja leikkimistä sekä mahdollisuus osallistua workshop-työskentelyihin erilaisissa puuhapuffeteissa. Laivalle kutsutaan mukaan lapsikuorolaisia, pyhäkoululaisia ja perheitä; kanttoreita ja varhaiskasvatuksen ohjaajia, pyhäkouluohjaajia Kullakin ryhmällä tulee olla vähintään yksi vastuullinen aikuinen 9 lasta kohti. Seurakunnan työntekijä toimii ryhmän turvallisuusvastaavana. Sisällöt: Musisointi, yhteisen konsertin rakentaminen, liikkeen ja draaman käyttö.
Linkki kotisivuille:nuorikirkko.fi
Toteuttaja:Nuori kirkko