Lukkari on seurakuntien verkkosivujen julkaisujärjestelmä

lukkari etusivun kuva
Lukkari on seurakuntien tarpeisiin räätälöity verkkosivuston julkaisujärjestelmä. Lukkarissa on mukana yli 170 seurakuntataloutta, 63 % kaikista seurakuntatalouksista. Katso julkaistut sivustot

Liity mukaan

Tarvitsevatko seurakuntasi verkkosivut uudistusta? Ennen kuin käynnistät omaa hanketta, tutustu Lukkariin. Voit saada laadukkaat verkkosivut ilmaiseksi sekä paljon muitakin hyötyjä.

Tutustu ominaisuuksiin
| Ota yhteyttä verkkotuki@evl.fi

Ohjeita Lukkarin käyttöön

Jos seurakuntasi on jo Lukkarin käyttäjä, löydät kaikki käyttöönoton tiedot ja ohjeet Lukkariohjeesta.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään kaikille Lukkari-yhteyshenkilöille ilman tilaamista. Jos et ole yhteyshenkilö, täytä tilauslomake.

Lukkari lyhyesti

Lukkari on verkkosivujen julkaisujärjestelmä, jossa on valmiina päärakenne ja monet seurakuntasivustoille ominaiset työkalut. Käyttöönotto seurakunnassa tarkoittaa paikallisten sisältöjen rakentamista uusille verkkosivuille. Seurakunnassa on näin aikaa keskittyä sisältöihin ja ihmisten kohtaamiseen, kaikki tekniset asiat hoidetaan keskitetysti. Idea Lukkarista lähti seurakunnista vuonna 2012. Lukkaria kehitetään edelleen seurakunnista tulevan palautteen perusteella. Lukkarin tekninen alusta on Liferay.

Netti muuttuu ja Lukkari kehittyy

Verkkosivut eivät ole koskaan valmiit. Sisältöjä tulee päivittää, seurakuntarakenteet muuttuvat, netin käyttö muuttuu ja uusia työkaluja ja sisältökonsepteja tarvitaan. Lukkaria kehitetään jatkuvasti vastaamaan muuttuvia tarpeita.

Yhteystiedot

Lukkarin kehitystä ja käyttöönottoja koordinoi Kirkon tiedotuskeskuksen Verkkopalvelut-yksikön Lukkari-tiimi. Ota yhteyttä osoitteella verkkotuki@evl.fi

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/lukkari