Suuronnettomuus- ja kriisivalmius

Kriisi-info -osiossa kerrotaan seurakuntien valmiusuunnittelusta, henkisen huollon (HeHu) periaatteista, kriisiviestinnästä, kriisipuhelimen toiminnasta ja suruhartauden järjestämisestä. Lisäksi löydät ko. sivustolta kriisitilanteissa tarpeellisia yhteystietoja.

Kirkkohallituksen toiminnallinen osasto tukee seurakuntien ja hiippakuntien suuronnettomuus- ja kriisivalmiutta. Suuronnettomuus- ja kriisivalmiudesta vastaavan työntekijän tehtävänä on mm. HeHu-ryhmien tukeminen ja yhteystietojen kokoaminen, valmiutta edistävien aineistojen ja koulutusten tuottaminen ja viestiminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.