Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Kirteko-verkostotapaamiset

 Verkostotapaamiset vuonna 2018 

Syksyn Kirteko-verkostotapaamisissa kokeillaan yhteiskehittämistä!

Tervetuloa kirkkoherrat, talousjohto, esimiehet ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat sekä työsuojeluvaltuutetut ja luottamusmiehet antamaan ja saamaan työelämän kehittämiseen ideoita

Tapaamisten ohjelmissa on paikkakuntakohtaista vaihtelua, mutta kaikissa niissä kuullaan seurakuntien kehittämiskäytännöistä ja kokeillaan kokeilukulttuurin hengessä uudenlaista yhteiskehittämisen työtapaa.

Olemme kutsuneet mukaan seurakuntien edustajia, jotka tuovat yhteiseen työskentelyyn jonkin omissa työyhteisöissä ajankohtaisen kysymyksen tai kehittämistavoitteen. He kertovat, mitä ko. kysymyksen osalta tavoittelevat ja muu osallistujajoukko tuottaa heille yhdessä ideoita ja ratkaisuja tavoitteen saavuttamiseksi. Tapaamisissa opitte yhdessä kehittämisen työtapaa ja saatte ideoita oman työpaikan ja toiminnan kehittämiseen.

Verkostotapaamiset tarjoavat mahdollisuuden keskustella, ideoida ja työstää työelämän kehittämisen ajatuksia ja hyviä käytäntöjä, saada ajankohtaista työelämätietoa ja jakaa sitä. 

Verkostotapaamisten materiaalin löydät Aineistot-välilehdeltä.Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute