Miksi keräämme tilastotietoja?

Tilastot välittävät tietoa. Tilastot kuvaavat numeroin yhteiskunnan toimintaa ja kehitystä. Luotettavat ja kattavat tilastot auttavat hoitamaan tehokkaasti yhteisiä asioita.

Kirkon toimintaa ja taloutta voidaan tarkastella samalla tavalla kuin muita julkisyhteisöjä. Mitä kirkko tarjoaa kansalaisille ja millä tavalla se tehtäväänsä toteuttaa? Kuinka paljon kirkko käyttää vuosittain varoja perustehtäviensä hoitoon ja miten voimavarojen käyttö jakautuu eri perustehtävien kesken?

Kirkon tilastot strategia 2009

Kirkon tilastot (kaaviokuva)

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute