Ilmoita avoimesta työpaikasta Kirkon työpaikkatorilla

Kirkon työpaikkatorin rekrytointipalvelu on tarkoitettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien, seurakuntayhtymien ja tuomiokapituleiden avoimista työpaikoista ilmoittamiseen. Rekrytointipalvelun kautta jätetyt ilmoitukset näkyvät osoitteessa evl.fi/rekrytointi ja Oikotiellä osoitteessa tyopaikat.oikotie.fi.

Palvelun käyttäjäksi (ilmoitusten jättämiseksi) voi ilmoittautua lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen kit(at)evl.fi:

• organisaation nimi (seurakuntayhtymään kuuluvan seurakunnan osalta myös yhtymän nimi)
  • osoite ja puhelinnumero
  • Y-tunnus
  • yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Ilmoittelupalvelun käyttäjätunnukset ja ohjeet ilmoituksen jättämistä varten lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Kun olet saanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, pääset jättämään ilmoitusta alla olevan linkin kautta.

Jätä ilmoitus (jos olet jo saanut tunnukset rekrytointipalveluun)