Virsiaineistoa

Tulostettavia nuotteja löydät myös sivulta Aineistopankkeja ja työkaluja.

Verkkoaineistoa

Kaiken kansan virsikisa 2016
- Suomen Kirkkomusiikkiliiton laatimaa aineistoa julkaistiin syksyllä 2015 yhteensä 60 virteen.

Leipää pelloilta maan - virsiä Suomen historiassa

Martin-päivän kirkkojuhla (Luterilaisen Kulttuurin Säätiö)

Peruskoulun virsisuosituslista

Siionin virsien (Malmivaara 1893) tekstit englanniksi Herättäjä-yhdistyksen keskustelufoorumilla

Sotaorpojen virsi (Anna-Mari Kaskinen)
- tutustu myös: Sotalapsen kiitosvirsi (www.sotaorvot.fi)

Virsikirjan virsiä ja Siionin lauluja englanniksi

Vanhan virsikirjan (1701) säkeistöhakemisto

Virsivirikepaketti
- Tilaa tästä ilmainen pdf-korjausliuska (uusi virsisovitus) painetun vihkon sivulle 48!

Virsivisa-sivuilla on paljon hyvää virsiin liittyvää aineistoa, esim:
- viikon virret 2014-2015
- viikon virret 2012-2013

Virsiä muista maista

Ks. Muiden kirkkojen aineistoja

Soivaa verkkoaineistoa

Juhani Haapasalon urkukoraaleja (myös psalmimusiikkia, tekstimotetteja ja muita sävellyksiä)

Kirkkohallituksen julkaisemia virsivideoita YouTubessa

Koraali.fi -sivusto sisältää mm. virsikirjojen 1701 ja 1886 kaikki virret nuotteineen, säestysnuotit sekä soivat tiedostot (ilman tekstiä)

Virsi "Valittaa täytyy totta" (nro 381 vuoden 1886 virsikirjassa) (YLE)
 -nro 440 vuoden 1938 virsikirjassa: Jo vääryys vallan saapi

Virsivisa-sivuilla olevia mp3-äänitteitä