Kirkon kasvatuksen päivät

Kirkon kasvatuksen päivät - logo, kelt.

8.-10.1.2019 Paviljonki, Jyväskylä

Teemana #Rauha

Tervetuloa Kirkon kasvatuksen päiville 2019! Tänä vuonna jatkamme kaksivuotisen #rauha-teeman pohdiskelua. Lähestymme teemaa nyt enemmän yksilöstä käsin, globaalia ja yhteiskunnallista näkökulmaa unohtamatta.

Päivien ohjelmatarjonta sisältää keskustelua mm. kasvurauhasta, koulurauhasta, rauhankasvatuksesta sekä siitä, mitä rauha tarkoittaa tämän päivän lasten ja nuorten elämässä. Ammatillisten sisältöjen lisäksi tarjolla on myös tiloja ja ohjelmia, joissa on mahdollisuus olla rauhassa, rauhoittua ja hiljentyä.

> Avaa koko käsiohjelma

> Lataa tapahtuman mobiilisovellus

> Seuraa somessa, linkit alla

> Katso live-stream

> Hartaudet

Matkahartaus - tervetuloa Kirkon kasvatuksen päiville

Lastenkirkon tuottama Päkän ja Pulmun hartaus

Torstain aamuhartaus, tuotanto: Keski-Porin seurakunta

Torstain lähtöhartaus "Minä jätän teille rauhan". Tuotanto: Rauman seurakunta.

> Tiedotteet:

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kasvatuksenpaivat

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute