Syrjäytymisen ehkäisy

Syrjäytymisen ehkäisyn määräraha 2018

Syrjäytymisenehkäisyn määrärahat 2018 kohdistetaan seurakunnille uusien Yhteisten keittiöiden käynnistämiseen. Seurakuntien hakemukset tulee lähettää Kirkkohallituksellevastaamalla kyselyyn 30.3.2018 mennessä. Avustuksen käytöstä on raportoitava vuoden kuluessa avustuksen maksamisesta ja pidempikestoisissa hankkeissa sen jälkeen vuosittain. Yhteisiltä keittiöiltä edellytetään verkostoitumista ja paikallisten toimijoiden yhdessä tekemistä. Kuntien sosiaalitoimien tulee olla toiminnassa mukana. Toiminnan tulee noudattaa Yhteisten keittiöiden konseptia.

Virastokollegio tekee päätökset myönnettävästä määrärahasta.

Määrärahaa haetaan lomakkeella. 30.3.2018 mennessä

Tiedustelut: tiina.saarela@evl.fi, 050 3448573