Kirkon henkilöstökoulutuskalenteri vuodelle 2017 kokoaminen

Kirkon henkilöstökoulutuskalenteri on Suomen ev.lut. kirkon Kirkkohallituksen palvelu, jolla tuetaan seurakuntia kehittämään henkilöstönsä ammatillista osaamista. Kalenteriin kootaan Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksiköiden ja hiippakuntien henkilöstökoulutustarjonta. Kalenteriin sisältyy myös muiden tahojen toteuttamia koulutuksia, jotka on suunnattu kirkon työntekijöille.

Koulutusten edellytetään vastaavan kirkon henkilöstökoulutuksen tavoitteita sekä noudattavan kirkon henkilöstökoulutuksen hyväksymisperiaatteita sekä muita Kirkon henkilöstökoulutus 2017 - ohjeissa mainittuja periaatteita. Kalenterin toimittamisesta vastaa Kirkon koulutuskeskus, joka voi tarvittaessa päättää, ettei jonkin tarjotun koulutuksen tietoja julkaista Kirkon henkilöstökoulutuskalenterissa.

Aikataulu on seuraava:

• Kirkkohallituksen, hiippakuntien ja yhteistyökumppaneiden koulutustietojen toimittaminen kalenteriin (huhtikuu).
  • Koulutuksen toteuttajalta pyydetään tarvittaessa lisätietoja tai tarkennuksia kesäkuun alkuun mennessä.
  • Koulutuskalenteri julkaistaan elokuun puolivälissä

Tutustu koulutuskalenterin ohjeisiin:

Lisätietoja kalenterin toimittamisesta antavat koulutussuunnittelija Eeva Salo-Kopperi (eeva.salo-kopperi@evl.fi) ja kurssisihteeri Ulla Pyykkö (ulla.pyykko@evl.fi).

Yhteistyökumppanien selainlinkki koulutustietokantaan 2017