Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin kokoaminen

Kirkon henkilöstökoulutuskalenteri on Suomen ev.-lut. kirkon Kirkkohallituksen palvelu, jolla tuetaan seurakuntia kehittämään henkilöstönsä ammatillista osaamista. Kalenteriin kootaan Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksiköiden ja hiippakuntien henkilöstökoulutustarjonta. Kalenteriin sisältyy myös muiden tahojen toteuttamia koulutuksia, jotka on suunnattu kirkon työntekijöille. Kalenterin toimittamisesta vastaa Kirkon koulutuskeskus.

Kirkon koulutuskalenteri

1. Palvelee seurakuntien koulutussuunnittelua
  2. Luo yhtenäisyyttä kirkon henkilöstökoulutuksen toteutukseen (yhteiset periaatteet)
  3. Toimii ilmoittautumisvälineenä Kirkkohallituksen ja hiippakuntien koulutuksessa
  4. Kokoaa kattavasti tiedot koulutuksista ja verkostotapaamisista (ent. neuvottelupäivistä)
  5. Toimii välineenä kirkon henkilöstökoulutuksen toteutuman arvioinnille (koulutustarjonta ja toteuma)

Ohjeet tietojen toimittamiseen

Koulutuskalenterin toimittamista varten on koottu ohjeet, joista löydät yksityiskohtaiset ohjeet tietojen antamiseen ja järjestelmän käyttöön.

• Tutustu ohjeisiin ennen tietojen toimittamista, sillä ne sisältävät paljon uutta!
  • Kalenterissa julkaistavien koulutusten edellytetään vastaavan näiden ohjeiden mukaisia periaatteita.
  • Kirkon koulutuskeskus voi tarvittaessa päättää, ettei koulutuksen tietoja julkaista Kirkon henkilöstökoulutuskalenterissa. Tässä tapauksessa Kirkon koulu-tuskeskus on yhteydessä koulutuksen tarjoajaan.

Tutustu koulutuskalenterin ohjeisiin:

Ohjeet 2019 koulutuskalenterin tietojen syöttämiseen 2019

Koulutuskalenterin toimittamisen aikataulu on seuraava:

• Kirkkohallituksen, hiippakuntien ja yhteistyökumppaneiden koulutustietojen toimittaminen kalenteriin alkaa huhtikuun alussa. Tietojen toimittaminen päättyy 8.5.2018.
  • Koulutukset tarkastetaan ja hyväksytään Kirkon koulutuskeskuksessa (KK) kesäkuun puoliväliin mennessä.
  • Koulutuksen toteuttajalle lähetetään tarvittaessa lisäselvityspyyntö touko-kesäkuun vaihteessa sähköpostilla.
  • Koulutuskalenteri julkaistaan elokuun puolivälissä.
Lisätietoja kalenterin toimittamisesta antavat koulutussuunnittelija Eeva Salo-Kopperi (eeva.salo-kopperi@evl.fi) ja kurssisihteeri Ulla Pyykkö (ulla.pyykko@evl.fi).