Viestintä ja materiaalit

Enkeli taivaan -musiikkivideo

Enkeli taivaan lienee Martti Lutherin lauletuin jouluvirsi. Video on käytettävissä adventin ja joulun ajan viestinnässä.

Linkki videoon

Juttupankki

Juttupankista löydät merkkivuosiaiheisia artikkeleita, jotka merkkivuosihanke on tilannut eri kirjoittajilta. Artikkeleja voi käyttää maksutta seurakuntalehdissa, verkkosivuilla ja muussa merkkivuoden viestinnässä. Kirjoittajan ja kuvaajan nimet on mainittava.

Maija Paavilainen: Reformaatio_Cranachin_ateljeen_kuvina

Kari Kopperi: Reformaatio 500 vuotta

Kuvia reformaation kaupungeista

Hämeenlinnan seurakuntien kuvapalveluun on koottu kuvia reformaation historian keskeisistä paikoista. Kuvat ovat käytettävissä yksityisiin tarkoituksiin ja seurakuntien viestintään (tutustu ehtoihin sivuilla).

Merkkivuoden esitteleminen seurakunnassa

PowerPoint-esityksen avulla voit esitellä reformaation merkkivuotta seurakunnassasi tai muissa yhteyksissä. Esitys on muokattavissa paikallisia tarpeita vastaavaksi.

Esityksen taustamateriaalina voi käyttää yllä olevaa Kari Kopperin artikkelia.

Reformaation merkkivuoden esittely seurakunnassa

Asiantuntijoita

Reformaation merkkivuoden aikana saattaa herätä tarve asiantuntijatiedolle. Oheisesta listasta löytyy laaja ja monitieteellinen joukko reformaation asiantuntijoita.

Asiantuntijoita

Reformaation merkkivuoden materiaalit

Oheisten tiedostojen ja ohjeiden avulla voit painattaa merkkivuoden ilmeellä varustettuja tuotteita tai tilata niitä painopalveluja tarjoavista yrityksistä.

Merkkivuoden logo ja omenapuukuvitus

Merkkivuoden virallisen logon rinnalla/sijasta painotuotteissa voi käyttää omenapuukuviota. Omenapuukuvituksessa on teksti ”Reformaatio 500 vuotta” silloin, kun sitä käytetään yksin (ilman merkkivuoden logoa).

Merkkivuoden logo ja omenapuukuvitus -materiaalit

Merkkivuoden aikajana ja juomapullon etiketti

Bannerit verkkosivuille

Laita banneri seurakuntasi verkkosivuille ja tee merkkivuosi näkyväksi. Linkitä banneri reformaatio2017.fi-sivulle. Uusilla Lukkari-sivuilla banneri on tarkoitettu nostoksi linkkilistaukseen tai karuselliin.

Bannereita on kolmea kokoa ja kahdella eri kuvalla sekä pienin myös pelkällä logolla. Suuremmat vaakatasossa olevat bannerit sopivat Lukkari-seurakuntien verkkosivuille. Pienempi pysyssä oleva banneri sopii kapeaan tilaan.

banneri, vaakataso, omenat 1900x900.jpg
banneri, vaakataso, omenat 500X333.jpg
banneri, vaakataso, hyppy 500X333.jpg
banneri, pysty, logo 140x390.jpg
banneri, pysty, omenat. 140x390.jpg
banneri, pysty, hyppy. 140x390.jpg

Juliste

Juliste on Indesign- ja pdf-muodoissa. Julisteen koko on 50 x 70 cm -koossa, mutta sitä voi skaalata muuhunkin kokoon (esim. 70 x 100 tai A3).

juliste

Roll-up

Roll-up on kokoa 80 x 200 cm.

rollup

Roll upin voi tilata myös Sacrumista

Kassi

Kassin väri on valkoinen. Omenapuukuvan painatus on kaksivärinen: vihreä ja punainen. (Punainen PMS 233 ja vihreä 390).

Kassi

T-paita

Paidan väri voi olla valkoinen tai musta. Omenapuukuvan painatus on kaksivärinen: vihreä ja punainen.

(Punainen PMS 233 ja vihreä 390). Kuvan korkeus T-paidassa on 20 cm.

t-paita
t-paitoja voi tilata myös Sacrumista.

Ilmapallo

Ilmapallossa on kaksivärinen painatus, vihreä ja punainen (Punainen PMS 233 ja vihreä PMS 390).

ilmapallo.pdf

Merkkivuoden tunnus verkkoon ja painoon

tunnus verkkoon

merkkivuosi kirjapaino

Facebook-sivut

Merkkivuodella on omat sivu Facebookissa. Sivulla jaetaan linkkejä merkkivuotta koskeviin uutisiin, artikkeleihin, videoihin ja muihin sisältöihin.

Verkkojulkaisu Kirkonkellon merkkivuosi-juttu 21.5.

Edelliset uutiset