Kirkon ympäristödiplomi

Ympäristödiplomi on seurakuntia varten kehitetty väline, joka auttaa niitä täyttämään hyvin vastuutaan luomakunnasta. Diplomi on voimassa neljä vuotta ja mukana on noin sata seurakuntaa.

Kirkon oma ympäristöjärjestelmä, Kirkon ympäristödiplomi perustettiin vuonna 2001. Diplomikirjan kolmas, uudistettu laitos tuli voimaan vuoden 2012 alussa. Sitä voi tilata Kirkkohallituksen julkaisumyynnistä hintaan 10 €. Ruotsinkielistä laitosta käännetään parhaillaan.

Kirkon ympäristödiplomin käsikirja on näköispainoksena pdf-tiedostona kokonaisuudessaan netissä:

Kirkon ympäristödiplomin käsikirja 2012

Handbok för kyrkans miljödiplom 2012

Ympäristödiplomilla on oma Facebook-sivunsa.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/ymparistodiplomi