Ulkopuolisuuden ehkäisyn verkostotapaaminen

Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, muut, nuorisotyönohjaajat, papit
Aika ja paikka: 17-19.4.2018 Joensuu ja Koli
Ilmoittautuminen: Lisätietoa sisällöstä: http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content4D9A82 On-line linkki ilmoittautumisiin https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=508dCEeE6c3C42912C81706 09.02.2018 mennessä www.lyyti.in/Erkkari2018
Osallistumismaksu:130€
Täysihoito:165 2/hh TAI 265€/1hh, eli koko täysihoitopaketti 295€ TAI 395€
Muut kustannukset:Täysihoitopakettiin sisältyy osallistumismaksu majoitus, kuljetukset Joensuu/Koli, ruokailut, ohjelmat, materiaali.
Kustannusten lisätiedot:Majoitus Sokos hotel KOLI
Tiedustelut: Mikko Mäkelä, mikko.makela-at-evl.fi
Lisätietoja:TOIMINNAN KIRKOSTA LÄSNÄOLON KIRKKOON Luontoon! Kolil -Green Care, -Metsähallituksen yhteistyöhanke -Pärinää metsissä -Vaeltajan messu – Tapani Nuutinen -Ekoteologiaa för dummies –Pauliina Kainulainen oppilaitostyön yhteistyö -Markku Fräntilä oppilaitostyö Luovi ja Minna Snellman kehitysvammatyö tuettu asumisen Käytännön ekumeniaa, Karjalan kreikkalaiskatolisten jumalanpalvelus varhaiskasvatusta vahvistamassa –sivullisuus voi alkaa jo lapsuudessa kasvatus ja diakonia yhdessä o perhetyö-ote, talousasiat… työalarajojen ylittäminen o nuoret aikuiset –teema myös mukana ja nuorten perheet VERKOSTOITUVA TYÖOTE! verkostotyön johtaminen… · yhteistyön työkalut järjestöjen ja kunnan kanssa: miten tehdään yhteistä työtä eikä kilpaillen? parempiin tuloksiin! o Ohjaamot ja yhteistyö o Puolustusvoimat: kutsunnoista yhteistyötä kunnan erityisnuorisotyöhön… · työ näkyväksi verkostoissa jne. · vaikuttaminen nuorten puolesta · Ilosaarirock ja mitä opittu? Miten toimittu? · elokuva työmenetelmänä – Versova puu? · turvallisuus erkkatyössä? · tunnetyö? tunnekuormat?
Linkki aineistoon:sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content4D9A82
Järjestäjä:Kirkkohallitus - Kasvatus ja perheasiat
Yhteistyökumppanit:Joensuun seurakuntayhtymä, Kuopion hiippakunta, Kuopion hiippakunnan erityisnuorisotyöntekijät, Moottoripaja toimintamalli, Nuori Kirkko ry,