Koulutukseen ilmoittautuminen

Hiippakuntien, Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksikköjen koulutuksiin ilmoittautuminen

• Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskohtaisesti sähköisellä lomakkeella 31.10. mennessä, joka avautuu koulutustiedoissa olevalla Hakeudu koulutukseen -painikkeella.
  • Kurssikohtaisia poikkeuksia voi olla, jolloin toimitaan koulutustiedoissa olevan ohjeen mukaan.
  • Ennen ilmoittautumista työntekijän on keskusteltava koulutukseen osallistumisesta esimiehensä kanssa. Tällöin varmistetaan, että koulutus on seurakunnan koulutustarpeiden mukainen, ja että se voidaan sisällyttää seurakunnan henkilöstön vuotuiseen kehittämissuunnitelmaan. Ellei seurakunnassa ole toisin sovittu, työntekijä huolehtii itse ilmoittautumisesta.
  • Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa itselleen.
  • Koulutukseen hakeutunut saa sähköpostikuittauksen tietojen kirjaantumisesta ilmoittautumisjärjestelmään. Myös esimiehelle lähetetään vastaava sähköposti.
  • Neuvottelupäivään ilmoittautumisesta ei välity vastaanottosähköpostia.
  • Koulutuksen järjestäjä vahvistaa myöhemmin, ketkä pääsevät suunniteltuun koulutukseen.

Kirkon koulutuskeskuksen järjestämät pastoraalitutkinnon opintokokonaisuudet

• Pastoraalitutkinnon suorittaja ilmoittautuu erillisellä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy koulutuskohtaisesti. Lomake lähetetään Kirkon koulutuskeskukseen 31.10. mennessä.
  • Yhdellä lomakkeella voi ilmoittautua kaikkiin toivomiinsa opintokokonaisuuksiin. Mikäli opintokokonaisuus on tarkoitus sisällyttää seurakunnan koulutussuunnitelmaan, siitä on neuvoteltava esimiehen kanssa.

Muut koulutuksen järjestäjät

• Muiden koulutusten järjestäjien koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa kunkin koulutustilaisuuden kohdalla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutusten sisällöistä, järjestelyistä ja ilmoittautumisesta saa koulutuksen järjestäjältä. Koulutuksen järjestäjän yhteystiedot löytyvät koulutuskalenterista ao. koulutuksen kohdasta Ilmoittautuminen tai Tiedustelut.

Kirkon henkilöstökoulutuksen ilmoittautumisjärjestelmän rekisteriseloste.pdf