Kirkko on viestintäyhteisö

virsinumeroita

Kirkon tehtävän voi sanoittaa monella tavalla, mutta aina sen ytimessä on viestintä: ilosanoman välittäminen, ihmisten puhutteleminen ja yhteisön rakentaminen.

Näiltä sivuilta löydät tukea viestintätyöhön.

Tilaa Tapuli!

Kirkon viestinnän uutiskirje Tapuli kokoaa noin kerran kuussa yhteen ajankohtaisia asioita kirkon viestinnän kentältä ja Kirkon viestinnän työstä. Tilaa Tapuli sähköpostiisi! Jakelulistaa ylläpitää Heljä Saarela.

Kirkon viestijät Facebookissa

Kirkon viestijät -Facebook-ryhmä on ideoiden ja tiedon jakamisen paikka kaikille kirkon viestinnän parissa työskenteleville. Liity!

Kirkon viestintä Twitterissä

Kirkko Twitterissä: @kirkko_evl

Kirkon sisäinen viestintä Twitterissä: @sakasti_evl

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/viestinta