Tietohallinto

Kirkon tietohallinto kehittää ja ylläpitää kirkon tehtävissä tarvittavia tieto- ja viestintäteknisiä palveluja. Kehittämisen lähtökohtana ovat kirkon perustehtävän tarpeet. Tietohallinto on luonteeltaan tukitoiminto, kuten henkilöstö- ja taloushallinto.

Kirkon tietohallinnolla tarkoitetaan seurakuntien, IT-alueiden ja kirkon keskushallinnon muodostamaa kokonaisuutta.

IT-asiantuntijoilla on oma erityisroolinsa, mutta tietohallinto kuuluu kaikille työntekijöille, kun kehitetään seurakuntien työtä tieto- ja viestintätekniikan keinoin.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/tietohallinto