Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Tutustu seurakunnille suunnattuun ohjesivustoon

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

Järjestettiinkö seurakunnassasi itsenäisyyspäivän kunniavartio sankarihaudalla?

Suomi 100 -juhlavuosi kartoittaa ja tilastoi nyt tapahtumiaan. Mikäli seurakunnassasi järjestettiin itsenäisyyspäivän kunniavartio sankarihaudalla viime vuonna ja tapahtumasta olisi tallessa esimerkiksi osallistujamääriä, ilmoita asiasta Tia Vähäsarjalle.

Kiitos avusta!

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018. Vaalien ennakkoäänestys on 6.-10.11.

#minunkirkkoni

Ohjeita seurakuntavaalien toimittamiseen seurakuntien työntekijöille

Muista myös

Kirkon erityiskoulutukset 2018

Työyhteisöissä on juuri nyt ajankohtaista koulutussuunnittelu ja koulutuksiin ilmoittautuminen.  Huomaa uudet erityiskoulutusten kuvaukset ja moduulitarjonta, joissa painottuu työn kehittäminen ja uuteen suuntautuminen ammattikuntarajoja ylittäen.

Tutustu koulutuksiin!