Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöille ja toimijoille

Reformaation merkkivuoden juttupankki

reformaatio 2017 omenapuulogo etusivulleJuttupankista löydät merkkivuosiaiheisia artikkeleita, jotka merkkivuosihanke on tilannut eri kirjoittajilta. Helmikuussa ilmestyvät juttu "Reformaatio Granachin ateljeen kuvina" sekä juttu Lutherin avioliitosta.

Artikkeleja voi käyttää maksutta seurakuntalehdissa, verkkosivuilla ja muussa merkkivuoden viestinnässä. Muistathan mainita kirjoittajan ja kuvaajan nimet julkaisun yhteydessä.

Juttupankki

Kirkko mukana Suomi 100 -hankkeissa

Kirkko on mukana Suomen itsenäisyyden juhlavuodessa osallistumalla Suomi 100 -hankkeisiin.

Lista hankkeista, joissa kirkko on mukana ja joihin seurakunnat voivat luontevasti osallistua

Muista myös

Kirkon koulutuskalenteri 2017

Kirkon koulutuskalenterista löytyy muun muassa Kirkon koulutuskeskuksen ja muiden Kirkkohallituksen yksiköiden sekä hiippakuntien järjestämiä koulutuksia ja neuvottelupäiviä.

Koulutuskalenteri