Tulevaisuusfoorumi

Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, muut
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Tampereen hiippakunta
Aika ja paikka:10.-11.5.2018 Tampere (Solo Sokos Hotel Torni)
Ilmoittautuminen: www.tampereenhiippakunta.fi/peruutusehdot 31.03.2018 mennessä

Osallistumismaksu:Huom. Tulevaisuusfoorumin hintatietoihin on tehty selvennys, hinnat ovat kuitenkin samat kuin aiemmin ilmoitetut: Hinta Yksi päivä: 155 € (120 € kokouspaketti ja 35 € kurssimaksu) tai 205 € (120 € kokouspaketti ja 35 € kurssimaksu ja 50 € päivällisbuffet). Kaksi päivää: 180 € (120 € kokouspaketti ja 60 € kurssimaksu) tai 230 € (120 € kokouspaketti ja 60 € kurssimaksu ja 50 € päivällisbuffet).
Täysihoito:Majoittuminen Solo Sokos Hotel Torni sopimushintaan: Yhden hengen Solo huone 119 €/huone/vrk Kahden hengen Solo huone 139 €/huone/vrk
Muut kustannukset:Matkakulut
Kustannusten lisätiedot:Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse 10.4.2018 mennessä suoraan hotellista Solo Sokos Hotel Torni tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 tunnuksella TULEVAISUUSFOORUMI. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, arvonlisävero sekä asiakassauna. Jokainen osallistuja maksaa majoituksensa itse suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Laskutus on mahdollista, jos on voimassa oleva laskutussopimus Sokotel Oy:n kanssa.
Tiedustelut: Ari Hukari, ari.hukari-at-evl.fi, 0400 910 772
Lisätietoja:Tarkoitettu viranhaltija- ja luottamushenkilöjohdolle. Kohderyhmänä johtotehtävissä toimivat ja seurakuntien johtavat luottamushenkilöt Tampereen hiippakunnassa. Ilmoita Lisätietoja-kohtaan osallistutko yhteen vai kahteen päivään sekä osallistutko päivällisbuffettiin.
Linkki kotisivuille:www.tampereenhiippakunta.fi
Linkki aineistoon:www.tulevaisuusfoorumi.fi