Kasvatus - lasten, nuorten ja perheiden hyväksi

Kirkon kasvatus - etusivu

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Syrjinnästä vapaa organisaatio

>> Seuraa meitä Twitterissä

>> Selaa vuoden 2016 toimintakertomustamme

>> Lataa vuoden 2016 toimintakertomuksemme

Kirkon kasvatuksen päivät, logo web pieni

Rakkauden roihu -logo

LapsiArkki-logo

4 koria -esite, kansi

Twitch.tv/kirkkopelissa

Lava-logo

Koulu ja kirkko -banneri

parisuhteenpalikat.fi

liikkuvaseurakunta.fi

Ripari.fi-logo, web ask.fm-banneri-vaaka

Fisucraft-banneri

Lapset, Tytöt ja pojat sekä Nuoret seurakuntalaisina -esitteet saatavana

Esitteillä seurakunta voi kertoa toimintaperiaatteistaan vanhemmille, nuorille itselleen tai vaikka seurakunnan yhteistyökumppaneille. Itse täytettävän välilehden avulla saa esitteessä tuotua esiin myös seurakunnan ajankohtaista paikallistoimintaa.

Lapset seurakuntalaisina, Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, Nuoret seurakuntalaisina ja Aikuiset seurakuntalaisina -kehittämisasiakirjat löytyvät kohdasta Kehittämisasiakirjat (strategiset asiakirjat, kehittämisasiakirjat)

Esitteiden ja kehittämisasiakirjojen tilaukset postimaksun hinnalla julkaisumyynti@evl.fi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kasvatus