Matkakohteena: ekumenia, lähetystyö ja kirkon ulkosuomalaistyö

Alppimaisema

Maailmanlaaja kirkko -osio kertoo kirkon työstä evankeliumin hyväksi meillä ja maailmalla.

Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille." (Mark. 16:15)

Maailmanlaaja kirkko -sivuilla kerrotaan kirkon monipuolisesta työstä evankeliumin hyväksi meillä ja maailmalla. Kirkon kansainvälistä työtä tehdään niin ruohonjuuritasolla kuin kirkkojen välillä. Toiminta koskettaa meitä kaikkia, sinuakin!

Lähde mukaan tutustumismatkalle - maailmanlaaja kirkko odottaa!

Pakkaa laukkuun mukaan:

• avointa mieltä
  • suvaitsevaisuutta
  • vieraanvaraisuutta
  • lähimmäisenrakkautta

Siunausta matkallesi!

Ajankohtaista

• Oletko kiinnostunut opiskelusta ulkomailla? Ulkoasiain osasto välittää useita erimittaisia stipendejä, tutustu tarjontaan!

Kirkon ulkoasiain osaston esite (suomi, ruotsi, englanti)

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/maailmanlaajakirkko