Kirkon vapaaehtoistoiminnassa

Toteutetaan kirkon tehtävää

Ympäröivä todellisuus asettaa kirkolle uusia haasteita. Vanhoja keinoja tarvitaan, mutta myös pussillinen uusia. Yhdessä toimien pystytään luomaan uutta. Kirkon vapaaehtoistoiminnassa seurakuntalaiset antavat lahjaksi aikaansa ja osaamistaan yhteiseksi hyväksi. Linkissä on piispa Tapio Luoman luento seurakuntalaisuuden ja vapaaehtoistoiminnan teologisista perusteista.

SEURAKUNTALAISUUDEN JA VAPAAEHTOISUUDEN TEOLOGIAA

Toimitaan yhdessä

Vapaaehtoistoiminnan sivusto on tarkoitettu kaikille työntekijäryhmille ja muille vastuun kantajille, jotka tekevät työtä kirkossa. Ideat ja tavoitteet muuttuvat paremmin käytännöiksi, kun vapaaehtoiset ja työntekijät yhdessä etsivät ymmärrystä siitä mitä tehdään, miksi tehdään ja miten tehdään.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/vapaaehtoistoiminta