Kirkon vapaaehtoistoiminnassa

Toteutamme kirkon tehtävää

Vapaaehtoistoiminnassa seurakuntalaiset antavat lahjaksi aikaansa ja osaamistaan seurakunnan yhteiseksi hyväksi. Nopeasti ja radikaalistikin muuttuva toimintaympäristö haastaa kirkkoa ja kirkon vapaaehtoistoimintaa. Vain yhdessä suunnitellen ja toimien pystymme kirkkona uudistumaan.

Toimimme yhdessä

Vapaaehtoistoiminnan sivusto on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille ja vastuunkantajille. Ideat ja tavoitteet muuttuvat paremmin käytännöiksi, kun vapaaehtoiset ja työntekijät yhdessä etsivät ymmärrystä siitä, mitä tehdään, miksi tehdään ja miten tehdään.

Piispa Tapio Luoman esitys seurakuntalaisuuden ja vapaaehtoistoiminnan teologisista perusteista:

SEURAKUNTALAISUUDEN JA VAPAAEHTOISUUDEN TEOLOGIAA

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/vapaaehtoistoiminta