Palveleva puhelin uudistuu

13.03.2017Sielunhoito

Suomen vanhin auttava puhelin, Kirkon Palveleva puhelin on uudistunut ilmeeltään ja pian uudistuu myös tekniikaltaan.

Palveleva puhelin, chat, netti ja kirje löytyvät sivulta www.kirkonkeskusteluapua.fi  uudistuneella logolla ja ilmeellä. Ruotsiksi palvelemme www.samtalstjanst.fi .

Huhtikuussa uudistuu myös tekniikka. Sen myötä Palvelevan puhelimen numero muuttuu. Uusi numero on soittajille edullisempi, sillä kännykkämuotoinen numero kuuluu operaattoreiden puhepaketteihin.

Uudet Palvelevan puhelimen numerot (huhtikuusta 2017 alkaen) ovat

• 0400 22 11 80 suomeksi
  • 0400 22 11 90 på svenska

Lisätietoja, materiaalit printtiin ja verkkoon sekä eettiset periaatteet ja laatuasiakirja löytyvät Puhelin- ja verkkoauttamisen sivuilta.