Palvelussuhde

KirVESTES 2014-2016

Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus 2014 - 2016 sekä erillissopimukset; painos on loppu,
uusi painos on saatavilla joulukuussa Unigrafian kirjapainosta.

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunta vieraili Oulussa

Valtuuskunnan kokousmatka Ouluun

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunta on perintei-
sesti tehnyt kokousmatkan eri hiippakuntiin. Tänä syksynä matka suuntautui Ouluun, jossa valtuuskunta tutustui Kirkon palvelukes-
kuksen toimintaan ja vieraili Oulun seurakuntayhtymän uusissa tiloissa. Valtuuskunta sai myös kutsun piispa Samuel Salmen vieraaksi.
Kuvassa piispa Samuel Salmi ja Oulun tuomiokapitulin väkeä sekä oikealla työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan puheenjohtaja Liisa Talvitie, varapuheenjohtajat Matti Toivola ja Marjukka Tikka.

Koulutussuunnittelun mallilomakkeet

Koulutussuunnittelun tueksi on tehty mallilomake, joka helpottaa työnantajan velvoitteita. Myös koulutussuunnitelman täytäntöönpanoa varten on laadittu lomake. Molemmat mallit löytyvät Lomakkeet-sivuilta.

Lue lisää Kirkonkellosta

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ovat ennallaan.

Palvelussuhdetta koskevat kysymykset pyydetään jatkossakin lähettämään toimiston yhteiseen sähköpostiosoitteeseen kit(at)evl.fi.

Uudistamme palvelutapojamme

KiT:n yhteystiedot

Olemme uudistamassa neuvontapalveluidemme toimintatapoja. Keskitämme jatkossa kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän tulevaisuudessa käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/palvelussuhde