Palvelussuhde

Neljä viidestä suosittelisi työpaikkaansa kunnassa tai kirkossa

Kunnista ja kirkosta löytyy monia myönteisiä työhyvinvoinnin signaaleja. Useampi kuin neljä viidestä työntekijästä olisi valmis suosittelemaan työpaikkaansa muille. Valtaosa henkilöstöstä kokee, että oma osaaminen on sopivassa suhteessa työn vaatimuksiin. Mutta haasteitakin löytyy.

Tutustu työhyvinvoinnin tilaan kirkon työpaikoilla Julkisen alan työhyvinvointi 2014 –tutkimuksen avulla. Sen on laatinut Keva yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän kanssa. Tällä tutkimuksella on toistaiseksi korvattu joka toinen vuosi toistettu Kirkon työolobarometri -tutkimus.

Kevan tiedote

Julkisen alan työhyvinvointi 2014

Ohjeistus uusista työaikamääräyksistä tulossa

Kirkon uudet työaikamääräykset tulevat voimaan 1.1.2015. Kirkon työmarkkinalaitos on syksyn aikana järjestänyt aiheesta 20 koulutustilaisuutta, joihin osallistui yli 1000 henkilöä. Muun muassa näissä tilaisuuksissa esille tulleisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan kattavalla ohjeistuksella, jonka laatiminen on loppusuoralla. Kirkon työmarkkinalaitokselta on tulossa aiheesta yleiskirje viikolla 51. Samassa yhteydessä julkaistaan myös päivitetty työsopimuslomake.

KirVESTES 2014-2016

Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus 2014 - 2016 sekä erillissopimukset; painos on loppu,
uusi painos on saatavilla joulukuussa Unigrafian kirjapainosta.

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunta vieraili Oulussa

Valtuuskunnan kokousmatka Ouluun

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunta on perintei-
sesti tehnyt kokousmatkan eri hiippakuntiin. Tänä syksynä matka suuntautui Ouluun, jossa valtuuskunta tutustui Kirkon palvelukes-
kuksen toimintaan ja vieraili Oulun seurakuntayhtymän uusissa tiloissa. Valtuuskunta sai myös kutsun piispa Samuel Salmen vieraaksi.
Kuvassa piispa Samuel Salmi ja Oulun tuomiokapitulin väkeä sekä oikealla työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan puheenjohtaja Liisa Talvitie, varapuheenjohtajat Matti Toivola ja Marjukka Tikka.

Koulutussuunnittelun mallilomakkeet

Koulutussuunnittelun tueksi on tehty mallilomake, joka helpottaa työnantajan velvoitteita. Myös koulutussuunnitelman täytäntöönpanoa varten on laadittu lomake. Molemmat mallit löytyvät Lomakkeet-sivuilta.

Lue lisää Kirkonkellosta

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ovat ennallaan.

Palvelussuhdetta koskevat kysymykset pyydetään jatkossakin lähettämään toimiston yhteiseen sähköpostiosoitteeseen kit(at)evl.fi.

Uudistamme palvelutapojamme

KiT:n yhteystiedot

Olemme uudistamassa neuvontapalveluidemme toimintatapoja. Keskitämme jatkossa kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän tulevaisuudessa käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/palvelussuhde