Palvelussuhde

Kirkon työmarkkinalaitos on muuttanut uusiin tiloihin

Uudet yhteystietomme:

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan.

Palvelussuhdetta koskevat kysymykset pyydetään jatkossakin lähettämään toimiston yhteiseen sähköpostiosoitteeseen kit(at)evl.fi.

Pesti-tiedustelu

Kirkon työmarkkinalaitoksen toimisto päivittää palvelussuhderekisteri Pestin tietoja kuluvan kesän aikana seurakuntien ja seurakuntayhtymien toimittamilla palvelussuhde- ja palkkatiedoilla.

Pesti-tiedustelun sivulle

Koulutustilaisuudet uusista työaikamääräyksistä syksyllä 2014

Kirkon työmarkkinalaitos järjestää yhteistyössä tuomiokapitulien ja pääsopijajärjestöjen kanssa koulutustilaisuuksia vuoden 2015 alussa voimaan tulevista uusista työaikamääräyksistä. Uusia määräyksiä kokeillaan kaikissa seurakunnissa sopimuskauden loppuun. Keskeinen uudistus on yleisen työajan ja jaksotyöajan sulauttaminen yhteen uudeksi yleistyöajaksi. Koulutustilaisuuksia järjestetään 2-3 tilaisuutta kussakin hiippakunnassa. Lähtökohtaisesti pyydetään osallistumaan oman hiippakunnan tilaisuuksiin. Lisätietoa ja ilmoittautuminen koulutustilaisuuksiin Koulutus-sivuillamme.

Työelämä 2020 -aivoriihen satoa korjataan

Aivoriihi on kevättalvella toteutettu kysely kirkon työelämän kehittämisestä.

Aivoriihen tulosten pohjalta kehittämistyö jatkuu keskushallinnossa ja seurakunnissa.

Kiitos osallistuneille!

KirVESTES 2014-2016

Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus 2014 - 2016 sekä erillissopimukset on tilattavissa Unigrafian kirjapainosta.

Uudistamme palvelutapojamme

KiT:n yhteystiedot

Olemme uudistamassa neuvontapalveluidemme toimintatapoja. Keskitämme jatkossa kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän tulevaisuudessa käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/palvelussuhde