Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Palvelussuhde


Kirkon työmarkkinalaitoksen koulutustilaisuuksia

Tutustu Kirkon työmarkkinalaitoksen koulutustarjontaan: Palvelussuhde/Koulutus

TYÖYHTEISÖ MUKANA MUUTOKSESSA – Kirkon työelämätoimijoiden verkosto/Kirkon työelämä 2020 -ohjelma

Kirkon työelämätoimijoiden verkostotapaamiset jatkuvat vuonna 2015

Jos olet seurakunnan kirkkoherra, talousjohtaja, esimies, henkilöstöasioiden asiantuntija tai henkilöstön edustaja, tervetuloa mukaan kirkon työelämätoimijoiden verkostoon. Verkosto tarjoaa sinulle ajankohtaisen työelämätiedon lisäksi mahdollisuuden tavata muita kirkon työelämätoimijoita, käydä keskustelua työelämän kehittämisen kysymyksistä, ideoida ja työstää uusia, hyviä toimintatapoja ja käytäntöjä ja jakaa niitä.

Kevätkaudella 2015 työelämätoimijoiden verkostotapaaminen järjestettiin Helsingissä 24.4. Syyskaudella on kolme tilaisuutta: Turussa 22.10, Jyväskylässä 20.11 ja Helsingissä 24.11.

Lue lisää

Luonnos henkilöstövoimavaroja kuvaavista tunnusluvuista ja niiden määritelmistä testikäytössä

Eräät seurakunnat ja seurakuntayhtymät ovat saaneet talousjohdon/palkka-asiamiehen s-postiosoitteella 30.1.2015 lähetetyllä viestillä testikäyttöön henkilöstövoimavarojen kuvaamista ja kehittämistä varten Kirkkohallituksessa valmistellun materiaalin. Kokemuksia testaamisesta kysytään maalis-huhtikuussa lähetettävällä kyselyllä.

Lue lisää

Mahdolliset kysymykset kit(at)evl.fi.

Uusi yhdenvertaisuuslaki, muutoksia tasa-arvolakiin ja eräitä muita lakimuutoksia 1.1.2015

1.1.2015 tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki. Samassa yhteydessä tehtiin muutoksia myös naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annettuun lakiin sekä pienempiä muutoksia lukuisiin muihin lakeihin. Muutokset tuovat työnantajille uusia velvoitteita. Kirkon työmarkkinalaitos tulee ohjeistamaan seurakuntia lakimuutoksista alkuvuoden aikana. Lue lisää muutosten sisällöstä OM:n ja STM:n tiedotteista:

Mahdolliset kysymykset pyydetään lähettämään ensi sijaisesti sähköisesti osoitteella kit(at)evl.fi. Lisätietoja Kirkon työmarkkinalaitoksen toimistosta antaa Pauliina Hirsimäki.

Neljä viidestä suosittelisi työpaikkaansa kunnassa tai kirkossa

Kunnista ja kirkosta löytyy monia myönteisiä työhyvinvoinnin signaaleja. Useampi kuin neljä viidestä työntekijästä olisi valmis suosittelemaan työpaikkaansa muille. Valtaosa henkilöstöstä kokee, että oma osaaminen on sopivassa suhteessa työn vaatimuksiin. Mutta haasteitakin löytyy.

Tutustu työhyvinvoinnin tilaan kirkon työpaikoilla Julkisen alan työhyvinvointi 2014 –tutkimuksen avulla. Sen on laatinut Keva yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän kanssa. Tällä tutkimuksella on toistaiseksi korvattu joka toinen vuosi toistettu Kirkon työolobarometri -tutkimus.

Kevan tiedote

Julkisen alan työhyvinvointi 2014

Ohjeistus uusista työaikamääräyksistä

Kirkon uudet työaikamääräykset tulivat voimaan 1.1.2015. Kirkon työmarkkinalaitos järjesti syksyn aikana aiheesta 20 koulutustilaisuutta, joihin osallistui yli 1000 henkilöä. Muun muassa näissä tilaisuuksissa esille tulleisiin kysymyksiin on pyritty vastaamaan yleiskirjeessä A14/2014.

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos
PL 210
00131 Helsinki

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ovat ennallaan.

Palvelussuhdetta koskevat kysymykset pyydetään jatkossakin lähettämään toimiston yhteiseen sähköpostiosoitteeseen kit(at)evl.fi.Uudistamme palvelutapojamme

KiT:n yhteystiedot

Olemme uudistamassa neuvontapalveluidemme toimintatapoja. Keskitämme jatkossa kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.


Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/palvelussuhde

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle