Työnantajalle

AJANKOHTAISKYSYMYS

Kirteko-verkostotapaaminen Porissa 28.3.2019Pienempi

Verkostotapaamisen ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu.

Verkostotapaamisessa perehdymme kokeilemalla kehittämisen kulttuuriin ja kokeilemme käytännössä yhteiskehittämistä neljän seurakunnan esittelemän työelämän kehittämistavoitteen/unelman avulla. Yhteiskehittämisessä voitte antaa muille ituja ja ideoita työpaikan kehittämiseen ja saada niitä omalle työpaikallenne vietäväksi.

On sanottu, että jakaminen kaksinkertaistaa ilon. Tervetuloa kokemaan se todeksi – tulkaa mukaan työnantajan ja henkilöstön edustajat yhdessä!

Lisää verkostotapaamisista

Työmarkkinakeskusjärjestöiltä yhteiset digisuositukset: Digitalisaatio parantamaan työhyvinvointia ja tuottavuutta

Tyomarkkinakeskusjärjestöjen digisuositukset

Kevan työhyvinvointitutkimuksesta tietoa kirkon työolojen kehittämiseen

Kirkon työntekijöistä yli 90 prosenttia pitää työtään tärkeänä ja merkityksellisenä. Neljä viidestä kirkon työntekijästä kokee työssään työn iloa ja innostusta. Lähes saman verran on valmis suosittelemaan työnantajaansa. Tämä käy ilmi Kevan Julkisen alan työhyvinvointi -tutkimuksesta, jonka kohteena olivat evankelis-luterilaisen kirkon, kunta-alan ja valtion työntekijät. Kirkko on ollut tutkimuksessa mukana vuodesta 2014 alkaen.

Kevan tiedote

Julkisen alan työhyvinvointi vuonna 2018

Katso tästä tallenne tutkimusten julkaisuseminaarista

Aikuiskoulutustuki uudistetaan tukemaan työn ja opiskelun yhteensovittamista

Työmarkkinakeskusjärjestöt esittävät yhdessä aikuiskoulutustuen uudistamista. Järjestöt ovat saavuttaneet asiasta neuvottelutuloksen.

Onko Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä jo teillä käytössä?

Katso Hyvä käytös haltuun -webinaarin videotallenne tästä

Webinaarin diat

Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä

Kirkon työmarkkinajohtaja valittu

Kirkon työmarkkinajohtajana on aloittanut 1.11.2018 oikeustieteen kandidaatti Anna Kaarina Piepponen.

Suorituslisän käyttöönotto seurakunnissa

Ohjeita suorituslisän ja kokemuslisän käyttöön seurakunnissa

Työntekijän työsuorituksen arviointi -mallilomake

Suorituslisän käyttöönotto seurakunnissa (diat)

Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos

Puhelinnumero 09-1802 442

Katso löytyykö vastaus kysymykseesi Usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet

Keskitämme kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Facebook icon

Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kit

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute