Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Työnantajalle


VIIKON KYSYMYS

Ohjeissa yhteistyötoimikunnan kokoonpanosta (kohta 1.3.) todetaan, että pääsopijajärjestöjen pääluottamusmiehet kuuluvat yhteistyötoimikuntaan. Ohjeiden mukaan myös kaikki työsuojeluvaltuutetut ovat aina yhteistyötoimikunnan jäseniä. Tarkoittaako tämä "kaikki työsuojeluvaltuutetut" myös valittuja varavaltuutettuja?

Katso myös muita kysymyksiä ja vastauksia

Kutsu Kirteko-verkostotapaamiseen

11.10.2017 Mikkelissä 
ohjelma ja ilmoittautuminen (palvelutunnus ID5193)

24.10.2017 Seinäjoella
ohjelma ja ilmoittautuminen (palvelutunnus ID5194)

Lämpimästi tervetuloa kirkkoherrat, talouspäälliköt, hallintojohtajat, henkilöstöpäälliköt ja esimiehet sekä luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Tulkaa mukaan mahdollisimman monipuolisella joukkueella!

Esillä on seurakuntien kehittämistarinoita tulevaisuuden suunnittelusta yhdessä, ajankohtaisia kysymyksiä yhteistoiminnasta hengellisen työn työaikakokeiluihin, työhyvinvointikyselyistä osaamistarpeiden ennakointiin ja töiden uudelleen organisointiin saakka. Tilaisuus käynnistyy esittelyjen torilla, jolla voitte tavata asiantuntijoita mm. Kevasta, Työturvallisuuskeskuksesta ja Kirkkohallituksesta.

Osallistumismaksu on 30 euroa (alv 0%), maksu sisältää ohjelman, ruokailun ja kahvit.

Älä aikaile, ilmoittautuminen Mikkelin tilaisuuteen päättyy 29.9 ja Seinäjoelle 10.10.

Kirteko-verkostotyöryhmä yhteistyössä Mikkelin, Lapuan, Tampereen, Kuopion ja Oulun tuomiokapitulien kanssa.

Kirteko on lyhenne sanoista kirkon työelämä 2020 –ohjelma. Kirteko-verkostoryhmän muodostavat edustajat Kirkon työmarkkinalaitoksesta, kirkon pääsopijajärjestöistä (Juko, Kirkon alan unioni, Kirkon alat), Työturvallisuuskeskuksesta, Kirkon koulutuskeskuksesta ja KEVA:sta.

Lue lisää Kirtekosta

Työelämäkysymyksiin etsittiin ratkaisuja SuomiAreenalla Porissa

Maanantaina 10.7. kirkon ja valtioneuvoston pystyttämällä muutosterassilla oli aiheena työelämä. Työelämää koskevia muutostoiveita tuli lähes sata. Työelämän asiantuntijat käsittelivät toiveita ratkaisupajassa muutosterassilla ja piispa Tapio Luoma ja ministeri Jari Lindström summasivat päivän satoa Porin torilla MTV-kolme lavalla. Lue kooste työelämäpäivästä ja piispan ja ministerin keskustelusta täältä.

Kaikki muutostoiveet löytyy twitteristä #muutosterassi. Käy istuttamassa oma toiveesi joko paikan päällä torin laidalla Antikadun ja Gallen-Kallelankadun kulmassa tai twitterissä #muutosterassi tämän viikon aikana. Lue lisää muutosterassista ja sen sadosta täältä.

SuomiAreena2017


Kirkon työmarkkinalaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

Postiosoite:
Kirkon työmarkkinalaitos
PL 210
00131 Helsinki

Puhelinnumero 09-1802 442

Katso löytyykö vastaus kysymykseesi Usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet

 Keskitämme kaikki seurakuntien neuvontaa koskevat sähköpostipalvelut yhteiseen osoitteeseen, mikä mahdollistaa sen, että kysymykseen vastataan mahdollisimman pian. Tästä syystä toivomme teidän käyttävän sähköpostiosoitetta kit(at)evl.fi.

Facebook icon


Tämän sivun lyhytosoite: http://sakasti.evl.fi/kit

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle