Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Toimijat ja toteuttajat

Pyhä on koko kirkon yhteinen painopiste. Se näkyy seurakunnissa, hiippakunnissa ja kirkkohallituksessa. Toteuttamisessa ovat mukana kirkolliset järjestöt. Työskentelyä tukevat ohjausryhmä, neuvottelukunta ja viestintäryhmä.

Ohjausryhmä

Ohjausryhmä ohjaa ja johtaa Pyhä-painopistettä. Siihen on koottu yhteistyötahojen edustajia. Puheenjohtajana toimii hanketta hallinnoivan Toiminnallisen osaston yksikön johtaja. Ohjausryhmän on asettanut kirkkohallituksen täysistunto.

Ohjausryhmän kokoonpano

Neuvottelukunta

Neuvottelukunta on edustuksellinen suurien päälinjojen luoja ja seuraaja. Sen kokoonpano kuvastaa hankkeeseen sitoutuneita tahoja. Puheenjohtajana toimii piispa Seppo Häkkinen. Neuvottelukunnan on asettanut kirkkohallituksen täysistunto.

Neuvottelukunnan kokoonpano

Viestintäryhmä

Viestintäryhmän vastaa painopisteeseen liittyvästä tiedotuksesta sekä verkkotoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta eri tasoilla. Viestintäryhmään koostuu kirkollisen viestinnän asiantuntijoista. Puheenjohtajana toimii Kirkon tiedotuskeskuksen viestintäpäällikkö.

Viestintäryhmän kokoonpano


Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute