Piispainkokouksen työryhmät

Teologikoulutustoimikunta on piispainkokouksen alainen, pysyvä toimikunta. Aiemmin piispainkokouksen alaisuudessa toimi myös kanttorikoulutustoimikunta, mutta se siirtyi vuoden 2016 alusta lähtien kirkkohallituksen toimikunnaksi.

Piispainkokous asettaa tarvittaessa myös määräaikaisia työryhmiä päätösten valmistelua varten. Työryhmien mietinnöt julkaistiin vuoteen 2012 asti Suomen evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon sarjassa B. Vuonna 2013 toteutettiin graafisen ilmeen uudistuksen myötä myös uusi jako julkaisujen osalta ja kirkon keskushallinnon pyrkimys on siirtyä pääsääntöisesti sähköisiin julkaisuihin.

Piispainkokouksen asettamat työryhmät (avautuu uuteen ikkunaan)

Kirkon teologikoulutustoimikunta

Puheenjohtaja: Biskop Björn Vikström