Piispainkokouksen työryhmät

Piispainkokouksen alaisuudessa toimii pysyvästi kaksi toimikuntaa. Piispainkokous asettaa tarvittaessa myös määräaikaisia työryhmiä päätösten valmistelua varten. Työryhmien mietinnöt julkaistiin vuoteen 2012 asti Suomen evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon sarjassa B. Vuonna 2013 toteutettiin graafisen ilmeen uudistuksen myötä myös uusi jako julkaisujen osalta ja kirkon keskushallinnon pyrkimys on siirtyä pääsääntöisesti sähköisiin julkaisuihin.

Määräaikaiset työryhmät (avautuu uuteen ikkunaan)

Pysyvä toimikunta

Kirkon teologikoulutustoimikunta

Puheenjohtaja: Biskop Björn Vikström

Sihteeri: Helsingin yliopiston teologisen tdk:n työelämäyhteyksien suunnittelija, TT Maria Buchert.

teol-rekrytointi@helsinki.fi
p. 09 191 23 851
Teologinen tiedekunta
(Vuorikatu 3)