Tervetuloa Kirkon ympäristöpäiville Messilän kartanohotelliin 5. - 6.9.2018

23.02.2018Ympäristö

Tervetuloa Kirkon ympäristyöpäiville Messilän Kartanohotelliin Hollolaan 5. - 6.9.2018. Ilmoittautua voi jo nyt Lyyti-järjestelmän kautta ja varata majoitus suoraan kartanohotellista (yhteystiedot sivun lopussa)

Kirkon ympäristöpäivät 2018: Ilmastonmuutoksen haaste kirkolle

Paikkana Messilän kartanohotelli, Hollola

Messilän kartano

Keskiviikko 5.9.2018

Kello 10-11 on tarjolla tulokahvi sekä voileipä

Päivien avaus on kello 11. Puhujana mm. piispa Björn Vikström. Iltapäivällä työskennellään kolmessa valinnaisessa kanavassa:

Kirkon ympäristödiplomin uusi käsikirja (vetäjänä DI Eija Leskinen)

Kirkon energia- ja ilmastostrategian toteutus seurakunnassa (vetäjänä ilmastotutkija, FT Laura Riuttanen)

Ovatko ilmastokysymykset kirkon työn ydintä vai kehää? Teologinen     pohdintaryhmä teologeille ja muille aiheesta kiinnostuneille. (Mukana piispa Björn Vikström)

Päivä päättyy illallisristeilyyn Vesijärvellä alkaen kello 18 M/s Wellamolla.

Teemana Ilmastonmuutos ja Suomen järvet, yhdessäolo ja hyvä ruoka

(Sponsorina Lahden energia).

Torstai 6.9.2018

Päivä alkaa luomakunnan messulla. Kello 11 on yleisölle avoimen tilaisuuden aiheena Ilmastonmuutoksen haaste kirkolle. Alustajana akateemikko Markku Kulmala, ilmastontutkija ja maailman eniten viitattu geotieteilijä.

Ympäristöpäivät päättyvät lähtökahviin kello 15.30.

Hinnat:

Kirkon ympäristöpäivät 5.9. – 6.9.2018

Sisältää osallistumisen, kaksi lounasta, kahvitukset ja päivällisristeilyn vesijärvellä 145€

Majoitus varataan itse Messilän kartanohotellista (majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen 70€ hengeltä, 1hh 120€, sisältää aamiaisen)

Kirkon ympäristöpäivät vain ensimmäinen päivä 5.9.2018

Ilman illan päivällisristeilyä 46€, sisältyy tulokahvi (voileipä), lounas ja osallistuminen kokoustarjoiluineen.

Ensimmäinen päivä ja päivällisristeily yhteensä 100€

Kirkon ympäristöpäivät vain toinen päivä 6.9.2018

Vain toinen päivä 45 €

Sisältää osallistumisen, aamupäiväkahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin leivän kera

Ympäristöpäivien majoitus:

Jokainen varaa majoituksen itse Messilän kartanohotellista (yhteystiedot alla)

Yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen 70€ hengeltä, 1hh 120€, sisältää aamiaisen

Ilmoittautumiset viimeistään 13.8.2018, sen jälkeen ota yhteys joko arja.kunnala@evl.fi tai ilkka.sipilainen@evl.fi

Lisätietoja antaa: johtava asiantuntija Ilkka Sipiläinen. 040 5441158, ilkka.sipilainen@evl.fi

Päivien aattona 4.9.2018 on kirkon ympäristödiplomin auditoijien tapaaminen Kartanohotellissa. Aiheena erityisesti uusi käsikirjan laitos ja Kirkon energia- ja ilmasto-ohjelma.

Auditoijien tapaaminen ympäristöpäivien aattona 4.9.2018

Hinta 62€, sisältyy neljän ruokalajin päivällinen Kartanoravintolassa.

Jokainen varaa majoittumisen itse suoraan Messilän kartanohotellista:

puhelin + 358 3 860 11

sähköposti: messila@messila.fi, puhelin + 358 3 860 11

sivusto: www.messila.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute