Mitä vaikutuksia HeTalla on erikokoisiin seurakuntatalouksiin?

Jotta saisimme konkreettisempaa tietoa ja esimerkkejä siitä, mitä  vaikutuksia HeTaan siirtymisellä olisi seurakuntien työmääriin palvelu-keskukseen siirtyvien töiden osalta, simuloitiin 14 seurakuntatalouden tilanne. Seurakunnat ovat eri kokoisia, eri puolilta maata ja mukana on sekä yksittäisiä seurakuntatalouksia että seurakuntayhtymiä.

Simuloinnit suoritettiin helmi-/maaliskuun 2010 aikana. Raportissa tulokset.

Kiitämme lämpimästi kaikkia mukana olleita seurakuntatalouksia! Ilman teidän panostanne näitä tietoja ei olisi!

HeTa-simulointiesimerkit 2010

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute