Tulevaisuustutkija Ilkka Halava kertoo tulevaisuuden työstä Kirkkopäivillä

17.05.2017Tietotekniikka

Halava 6

Miten digitalisaatio muuttaa seurakuntien työtä? Minkälaista osaamista kirkossa tarvitaan? Miten työtä johdetaan tulevaisuudessa? Tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava puhuu 19.5.2017 klo 11.30-12.30 Turun Kirkkopäivillä aiheenaan tulevaisuuden työ.

Halava nostaa puheenvuorossaan esiin näkemyksiään työn muutoksesta seurakunnissa käytännönläheisellä tavalla. Halava tuntee seurakuntakenttää ja on ollut mukana mm. Kirkon tulevaisuuskomiteassa, joka otti syksyllä 2016 julkaistussa mietinnössään kantaa kirkon organisaation uudistamiseen. Halava osallistuu Kirkkopäiville Kirkkohallituksen tietohallinnon kutsumana.

Tietotyön askeleet Kirkkotorilla

Tulevaisuuden työ -teemaa käsitellään Halavan puheenvuoron lisäksi Kirkkohallituksen Tietotyön askeleet -osastolla Kirkkotorilla. Kävijät voivat jättää ideaseinälle oman pohdintansa kysymykseen ”Minkälainen on sinun tulevaisuuden työsi?”.

Osastolla on mukana Kirkkohallituksen asiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella tulevaisuuden tietotyöstä sekä tämän hetken ajankohtaisista tietotyön asioista. Esillä ovat muun muassa kirkon tilastouudistus, IT-palvelut, Sakastiuudistus, Kirjuri, hankinnat, kuluanalyysin hyödyntäminen, ICT-projektimalli, projektisalkku sekä tietohallinnon asiat.

Tietotyön askeleet –osasto on Kirkkotorilla numerolla 34-35.

Lisätietoja:

Tietotyön askeleet / ICT-projektimalli