Teologian opiskelijoiden työpsykologinen soveltuvuustutkimus, reflektiopäivä ja KiTOS

Kirkko edellyttää kaikilta papiksi vihittäviltä työpsykologiseen soveltuvuustutkimukseen osallistumista. Soveltuvuustutkimus  järjestetään työssäoppimisjakson jälkeen ennen Soveltuvuustutkimuksen tulosten ja papin työn reflektointipäiviä. Arvioinnin tekee Psykologitiimi Päämäärä Oy ja kokonaisuudesta vastaa Kirkon koulutuskeskus. Ne vihkimykseen valmistautuvat teologian maisterit, joille ei opiskeluaikana ole tehty soveltuvuustutkimusta osallistuvat tutkimukseen ennen vihkimystä tuomiokapitulin lähetteellä.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostilla maria.l.borg-karlsson@evl.fi

• HUOM! Samalla ilmoittautumisella ilmoittaudutaan myös Soveltuvuustutkimuksen tuloksen ja papin työn reflektiopäivään sekä KiTOS-seminaariin. Teologian opiskelijaa odotetaan sen hiippakunnan järjestämään tilaisuuteen, jonka alueella työssäoppimisseurakunta sijaitsee.
  • Tärkeää! Lue myös Kirkon esite soveltuvuustutkimuksesta 2017 sekä  Päämäärän info maisterille / Päämäärän info opiskelijalle Kirkon esitteessä löydät tietoja mm. sovetuvuustutkimuksen tavoitteista, opiskelijalta perittävästä kustannuksista, tutkimustuloksista ja niiden käytöstä sekä ajankohdat soveltuvuustutkimuksen, reflektointipäivien sekä Kirkon työhön opiskelevien seminaareille (KiTOS).

Soveltuvuustutkimuksen tuloksen ja papin työn reflektiopäivät 2017

Joensuussa (Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijat)

• Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat: 10.–11.4.2017 Joensuussa Rantakylän kirkolla, Rantakylänkatu 2 A, lisätietoja paivi.erkkila@evl.fi (Mikkeli) ja juha.antikainen@evl.fi (Kuopio)
    • Lapuan ja Oulun hiippakunnat: 19.–20.4.2017 Joensuun srk-keskuksessa, Kirkkokatu 28; lisätietoja mirva.kuikka@evl.fi  (Oulu) ja jaakko.antila@evl.fi (Lapua)
    • Päämäärän henkilökohtaiset keskusteluajat Joensuussa on 20.4.2017

Helsingissä (Helsingin yliopiston teologian opiskelijat)

Karjaalla, Lärkkulla (Åbo Akademin ja Helsingin yliopiston Porvoon hiippakunnassa harjoitelleet teologian opiskelijat)
    • 6.-7.10.2017 Porvoon hpk; lisätietoja: magnus.riska@evl.fi
    • Päämäärän henkilökohtaiset keskusteluajat Helsingissä opiskelijoille on 9.10.2017

KiTOS-seminaarit 2017

Ks. lisää (kenelle, mitä, milloin, ajankohdat) yms. täältä ja  www.kitos.fi -sivulta.