Teologian opiskelijoiden työpsykologinen soveltuvuustutkimus, reflektiopäivä ja KiTOS

Kirkko edellyttää kaikilta papiksi vihittäviltä työpsykologiseen soveltuvuustutkimukseen osallistumista. Soveltuvuustutkimus  järjestetään työssäoppimisjakson jälkeen ennen Soveltuvuustutkimuksen tulosten ja papin työn reflektointipäiviä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumiset suoraan Piispainkokouksen kansliaan maria.l.borg-karlsson@evl.fi

HUOM! Samalla ilmoittautumisella ilmoittaudutaan myös Soveltuvuustutkimuksen tulosten ja papin työn reflektiopäivään sekä KiTOS-päivään. Teologian opiskelijaa odotetaan sen hiippakunnan järjestämään tilaisuuteen, jonka alueella työssäoppimisseurakunta sijaitsee.

Huom! Tutustu ennen ilmoittautumista:

Viktig! Läs också Kyrkans info om arbetspsykologisk anlagsprövning (2018) sekä Päämääräs info till magister / Päämääräs info till studerande 2017

• Ne vihkimykseen valmistautuvat teologian maisterit, joille ei opiskeluaikana ole tehty soveltuvuustutkimusta osallistuvat tutkimukseen ennen vihkimystä tuomiokapitulin lähetteellä/kirkon maksusitoumuksella. Lisätietoja piispainkokouksen kansliasta maria.l.borg-karlsson@evl.fi

Soveltuvuustutkimuksen tulosten ja papin työn reflektiopäivät 2018

Joensuussa (Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijat)

23.-24.4.2018 Kuopion hiippakunta; lisätietoja: juha.antikainen@evl.fi

24.-25.4.2018 Mikkelin ja Lapuan hiippakunnat; lisätietoja: paivi.erkkila@evl.fi ja jaakko.antila@evl.fi

Päämäärän henkilökohtaiset keskusteluajat Joensuussa opiskelijoille on 25.4.2018.

Helsingissä (Helsingin yliopiston teologian opiskelijat)

22.-23.10.2018 Turun arkkihiippakunta ja Tampereen hiippakunta; lisätietoja: pauliina.jarvinen@evl.fi (Turku) ja hannu.laukkonen@evl.fi ja tuulia.matilainen@evl.fi (Tampere)

25.–26.10.2018 Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat; lisätietoja paivi.erkkila@evl.fi (Mikkeli) ja juha.antikainen@evl.fi (Kuopio)

29.-30.10.2018 Helsingin hiippakunta; lisätietoja: jaana.rantila@evl.fi

25.–26.10.2018 Oulun ja Lapuan hiippakunnat; lisätietoja: mirva.kuikka@evl.fi (Oulu) ja jaak-ko.antila@evl.fi (Lapua)

23.–26.10.2018 Espoon hiippakunta (23.10. yhteinen työskentely ja henkilökohtaiset keskustelut 24.–26.10.) Espoon hiippakunnan tuomiokapituli (Kirkkokatu 10, 3. krs); lisätietoja: mika.nurmi@evl.fi

Päämäärän henkilökohtaiset keskusteluajat Helsingissä opiskelijoille on marraskuussa 2018.

Lärkkulla, Karjaa (Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston ruotsinkieliset opiskelijat)

18.-19.10.2018 Porvoon hpk; lisätietoja: magnus.riska@evl.fi

Päämäärän henkilökohtaiset keskusteluajat Turussa opiskelijoille on marraskuussa 2018.

Katso KiTOS-päivien ajankohdista ja luonteesta tästä www.kitos.fi

KiTOS-päivien yhteyshenkilöt löydät tästä.