Harjoittelijaksi ulkoasiain osastolle? Haku on käynnissä

21.02.2018Maailmanlaaja kirkko

Oletko kiinnostunut kansainvälisyydestä, ekumeniasta ja lähetyksestä? Jos vastaat kyllä, hae Kirkon ulkoasiain osaston korkeakouluharjoitteluun.

Harjoittelun ensimmäinen kuukausi toteutuu Teologisten asiain yksikössä, jonka työhön kuuluu mm. ekumeenisen ja teologisen keskustelun seuraaminen, teologisten neuvottelujen valmistelu ja niihin osallistuminen, ekumeenisen kasvatuksen edistäminen ja yksikölle kuuluvan stipendiohjelman hoitaminen. Lisäksi yksikkö koordinoi kirkon ystävyysseurakuntatyötä.

Harjoittelun toinen kuukausi tapahtuu Kirkon lähetystyön keskuksessa, joka kehittää kirkon ja seurakuntien lähetystyötä, edistää lähetysjärjestöjen yhteistä toimintaa ja huolehtii kirkon lähetystyön yhteisestä kasvatus-, koulutus- ja tiedotustoiminnasta. Työkenttään kuuluu myös uskontojen välisen vuoropuhelun edistäminen.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm. taustaselvitysten laatimista ja tiedonhakua.

Tehtävässä eduksi ovat:

• hyvät kirjalliset viestintätaidot
  • hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot
  • itsenäinen työote

Kirkon ulkoasiain osasto on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallitusta.

Haku päättyy 20.3.2018. Hakuilmoitus

Lisätietoja kirkon ulkoasiain osastosta

Lisätietoja:

asiantuntija Ari Ojell p. 050-3509 039 ari.ojell(at)evl.fi

koordinaattori Vesa Häkkinen p. 040-1425243 vesa.hakkinen(at)evl.fi

Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta | Tietosuoja | Evästeet | Palaute