Kansainvälinen Taizé-tapahtuma täyttää Haminan kadut 25.-27.8.

15.03.2017Kasvatus

Taize-tapahtuma Haminassa 2017

Kansainvälinen Taizé tapahtuma täyttää Haminan kadut 25.-27. elokuuta satojen nuorten kokoontuessa ympyräkaupunkiin ympäri Suomen ja Euroopan.

Tänä sekasorron aikana rauha on jotain, josta osa maailman ihmisistä saa vain uneksia. Tämän teeman ympärille rakentuu tapahtuma Rauhan kaupungissa Haminassa. Teemaa toteutetaan Taizé-rukoushetkien, hiljentymisen, keskusteluiden sekä kanavien avulla.

Tapahtuma-areenana toimii kansainvälisesti tunnettu Hamina Bastioni, alueen kirkot, sekä monet muut historialliset tapahtumapaikat.

Tapahtuma on myös osa Haminan kaupungin virallista Suomi 100 ohjelmaa.

Lue lisää täältä