Viittomakieli kirkossa ennen ja nyt

03.02.2017Jumalanpalvelus ja musiikki

Kirkkohallitus järjestää DIAKin avoimen ammattikorkeakoulun kanssa Viittomakieliseen kirkkokäsikirjaan liittyvän koulutuksen Viittomakieli kirkossa ennen ja nyt (3 op). Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka käyttävät näitä viittomakielisiä käännöksiä työssään. Koulutus on kaksipäiväinen:

1.3.2017 SEMINAARI, jonka luentoja on mahdollista seurata myös verkossa, ellei pääse paikan päälle DIAK, Helsingin toimipisteeseen (Kyläsaarenkuja 2)

5.4.2017 KÄÄNNÖSTYÖPAJAT, jotka pidetään DIAKin Helsingin ja Turun toimipisteissä (Ruukinkatu 2-4)

Koulutukseen kuuluu myös välitehtävä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 10.2.2017 mennessä.