Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Yhteinen keittiö -hanke: valtakunnallinen aloitusseminaari 3.4.2017 Helsingissä

14.03.2017Yhteinen keittiö -hanke

Mikä ihmeen Yhteinen keittiö? Miten teemme enemmän yhdessä emmekä vain yhteistyötä? Millä keinoin voimme lisätä osallisuutta ja vähentää yksinäisyyttä? Tule keskustelemaan ja pohtimaan!

Yhteinen keittiö –hankkeen valtakunnallinen aloitusseminaari järjestetään Kirkkohallituksessa ma 3.4.2017 klo 13-16 (os. Eteläranta 8, Helsinki). Tilaisuudessa ovat mukana mm. neuvotteleva virkamies Meri Larivaara Sosiaali- ja terveysministeriöstä, köyhyystutkija Maria Ohisalo Itä-Suomen yliopistosta, kehittämispäällikkö Liisa Björklund Me-säätiöstä, pääsihteeri Marianne Heikkilä ja kehittämispäällikkö Kaisa Härmälä Marttaliitosta sekä erityisasiantuntija Ellen Vogt Kuntaliitosta.

Aloitusseminaari on tarkoitettu hankkeen toimijoille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Yhteisen keittiön tarkoituksena on luoda uusi toimintakulttuuri, joka perustuu useiden toimijoiden yhdessä tekemiseen. Yhteinen keittiö on kaikille tarkoitettu tila, joka vahvistaa osallisuutta ja ehkäisee yksinäisyyttä. Matalalla kynnyksellä tarjotaan kaikille mahdollisuutta yhdessä toimimiseen ja mielekkääseen tekemiseen. 

Yhteinen keittiö -hanke toteuttaa hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihanketta. STM:n rahoittamassa ja Kirkkohallituksen koordinoimassa hankkeessa on mukana paikallisina tahoina mm. seurakuntia, kuntia, oppilaitoksia ja järjestöjä,


Ilmoittautumiset 24.3.2017 mennessä:

Lisätiedot:
projektipäällikkö Jaana Alasentie/Kirkkohallitus p. 040 688 1474


Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle