Kirteko-verkostotapaaminen Turussa 21.3.2017

20.01.2017Työnantajalle

Tapaamisen teemana on YHDESSA ENEMMÄN – Tulevaisuuden johtaminen ja yhteistoiminta kirkossa.

Tervetuloa mukaan seurakuntien johto, esimiehet ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat sekä työsuojeluvaltuutetut ja luottamusmiehet. Verkostotapaaminen tarjoaa mahdollisuuden keskustella, ideoida ja työstää työelämän kehittämisen ajatuksia ja hyviä käytäntöjä, saada ajankohtaista työelämätietoa ja jakaa sitä.

Tilaisuuden ohjelma

Ilmoittautuminen viimeistään 7.3.2017 osoitteessa https://ttk.etapahtuma.fi/ palvelutunnuksella ID5149