Palvelu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon
työntekijöille ja toimijoille

Mobiilipeli pariskunnille julkaistu

28.04.2017Perhe
Parisuhdemobiilipeli

Parisuhteen palikat -mobiilipeli on nyt julkaistu Google Play -sovelluskaupassa. Löydät pelin sovelluskaupasta hakusanalla Parisuhteen palikat (huom. peli on tulossa myöhemmin myös App Storeen ja Microsoft Storeen).

Pelissä puolisoiden tehtävänä on arvata, mitä kumppani on erilaisiin kysymyksiin vastannut. Ensin vastataan itse, sitten arvataan mitä kumppani vastasi. Pisteet määräytyvät sen mukaan, kuinka lähelle vastaukset osuvat toisiaan.

Kysymykset ovat niin arkisia kuin syvällisempiäkin, esimerkiksi Lähdette lomamatkalle, sinun lomakohteesi on a) mökki b) kaupunkiloma ulkomailla c) rantaloma ulkomailla d) ruskaretki Lappiin e) äidin luokse, tai Mihin rakastuit puolisossasi? a) ulkonäkö b) luonne c) huumori d) hyvä asema e) ajauduimme yhteen ja rakastuimme pikkuhiljaa...

Kysymykset pohjautuvat Parisuhteen palikat –mallin yhdeksään eri aihepiiriin/palikkaan, jotka ovat Sitoutuminen, Tunteet, Seksualisuus, Riidat, Sanat, Teot, Luottamus, Anteeksianto ja Rakkaus.

Pelin on Parisuhteen palikat –hankkeen puitteissa tuottanut Kirkon kasvatus ja perheasiat yhteistyössä Apliki Solutionsin kanssa.Tämän sivun lyhytosoite:

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Kartta Palaute sivun ylläpitäjälle