Hyvät käytännöt

Tule jatkamaan turvapaikkatyön kehittämistä

Tässä oppaassa olemme aloittaneet hyvien turvapaikkatyön käytänteiden kokoamisen. Tarkoitus on kehittää ja pitää opasta ajan tasalla. Turvapaikkatyön kuten myös pakolaisten vastaanoton tilanteet ja tarpeet heijastelevat muuttuvia olosuhteita. Tilanne tarjoaa kaikille uusia oppimisen mahdollisuuksia.

Seurakunnissa on varmasti monia hyviä käytänteitä, jotka eivät ole vielä tässä oppaassa mukana. Voit lähettää viestiä sähköpostitse tai soittaa alla olevaan numeroon hyvistä toimintaideoista jaettavaksi muiden kanssa. Jos seurakunnassasi on tehty monikulttuurisuustyötä jo ennen viime syksyä, ja sinulla on tiedossa siitä saatuja hyviä kokemuksia, joita voisi soveltaa nykyisessä tilanteessa, lähetä ne meille.

Yhteistyöterveisin

Virva Nissinen puh 040 4155 139